lOxOl
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Atın hocam bekliyorum yineYapanlar varmış hocam yapayım sonuçlarını atayım
Atın hocam bekliyorum yineYapanlar varmış hocam yapayım sonuçlarını atayım
hocam 4 dakkikalık oldu atayım böyle 10 dakkika olunca gene atarım bu cpuAtın hocam bekliyorum yine
hocam 4 dakkikalık oldu atayım böyle 10 dakkika olunca gene atarım bu cpu
anakarthocam 4 dakkikalık oldu atayım böyle 10 dakkika olunca gene atarım bu cpu
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
m.2 ssdhocam 4 dakkikalık oldu atayım böyle 10 dakkika olunca gene atarım bu cpu
![]()
anakart![]()
Ekran kartıhocam 4 dakkikalık oldu atayım böyle 10 dakkika olunca gene atarım bu cpu
![]()
anakart![]()
m.2 ssd![]()
Atın hocam bekliyorum yine
Hocam şu değerler altında sorun çıkarması gerçekten çok garip hiçbir parça ne arıza veriyor ne güç kesintisine gidiyor. En basitinden düşünüp bilgisayarda virüs var desem temiz kurulumdan hemen sonra da oluyor diyorsunuz. Benim tıkandığım noktaya geldi yani. Yarın konuyu yükseltin başka arkadaşlar da yorumlarını yapsınlar yarın da biraz deneyin olmadı garanti yolu gözüküyor maalesefhocam 4 dakkikalık oldu atayım böyle 10 dakkika olunca gene atarım bu cpu
Alıntıyı görüntüle
anakartAlıntıyı görüntüle
m.2 ssd Alıntıyı görüntüle
Ekran kartı Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüledeğerler aynı hocam 11 dakkika oldu
evet evet sorun çıkmaması lazım hiçbir problem gözükmüyorHocam şu değerler altında sorun çıkarması gerçekten çok garip hiçbir parça ne arıza veriyor ne güç kesintisine gidiyor. En basitinden düşünüp bilgisayarda virüs var desem temiz kurulumdan hemen sonra da oluyor diyorsunuz. Benim tıkandığım noktaya geldi yani. Yarın konuyu yükseltin başka arkadaşlar da yorumlarını yapsınlar yarın da biraz deneyin olmadı garanti yolu gözüküyor maalesef
tamamdır öyle yapacağım pazartesi götürürüm yoksa :/Hocam şu değerler altında sorun çıkarması gerçekten çok garip hiçbir parça ne arıza veriyor ne güç kesintisine gidiyor. En basitinden düşünüp bilgisayarda virüs var desem temiz kurulumdan hemen sonra da oluyor diyorsunuz. Benim tıkandığım noktaya geldi yani. Yarın konuyu yükseltin başka arkadaşlar da yorumlarını yapsınlar yarın da biraz deneyin olmadı garanti yolu gözüküyor maalesef
yok reis ben iade edecem kafaya koydum başlarım çözümüne ya sons of the forest da bile yürürken drop yiyorum şaka gibi 19 bin lira para veriyorum 0 mal alıyorum 2 kez gaming gen trden bunla uğraşmak zorunda mıyım ben ya götüreceğim halletsinler yoksa iademi yapsınlar bir daha da almam.Hocam şu değerler altında sorun çıkarması gerçekten çok garip hiçbir parça ne arıza veriyor ne güç kesintisine gidiyor. En basitinden düşünüp bilgisayarda virüs var desem temiz kurulumdan hemen sonra da oluyor diyorsunuz. Benim tıkandığım noktaya geldi yani. Yarın konuyu yükseltin başka arkadaşlar da yorumlarını yapsınlar yarın da biraz deneyin olmadı garanti yolu gözüküyor maalesef
Evet hepsi güncelHocam gelen yorumların çoğunu okudum ben göremedim o yüzden malum soruyu sormak durumundayım daha önce cevapladıysanız affola. Driverlar güncel mi ?
hocam bi deneyim 165 hz monitörüm ama 165.03 bi deneyim bakimsadece bir fikir olarak bende de bazen takılmalar oluyordu monitörüm 60 hz fakat 59 hz seçiliymiş onu değiştirince düzelmişti. acaba böyle bir şey olabilir mi
Hocam düzelmiyorsa yarın götüreceğim işte çözebilirlerse çözsünler yoksa iade ederim dedim onlar da tabi iade etme hakkınız bulunuyor dediHocam gelen yorumların çoğunu okudum ben göremedim o yüzden malum soruyu sormak durumundayım daha önce cevapladıysanız affola. Driverlar güncel mi ?
Dostum bende 80 derece işlemci kullandım o sıcaklıkta drop yapmıyordu ama sen yine de kasa önünde cam varsa çıkar.Arkadaşlar demin sniper ghost warior 3 indirdim en yüksek ayarlarda kasıyor days gone da öyle neden
tamam bakayımDostum bende 80 derece işlemci kullandım o sıcaklıkta drop yapmıyordu ama sen yine de kasa önünde cam varsa çıkar.
Senin sorun vram kaynaklı bence ekran kartı vram kullanımına bak. vram 8gb'lar dolaşıyorsa fps yüksek olsa bile drop yapar. Grafikleri en yüksek ayarlar alma düşür
valorant csde bile takılma yapıyor sanmıyorum ama gene deneyeyimDostum bende 80 derece işlemci kullandım o sıcaklıkta drop yapmıyordu ama sen yine de kasa önünde cam varsa çıkar.
Senin sorun vram kaynaklı bence ekran kartı vram kullanımına bak. vram 8gb'lar dolaşıyorsa fps yüksek olsa bile drop yapar. Grafikleri en yüksek ayarlar alma düşür
valo csde gibi oyunlarda yapıyorsa o zaman disk sağlık testi de yaptamam bakayım
valorant csde bile takılma yapıyor sanmıyorum ama gene deneyeyim
disk sağlığı testi yaptım bi problem çıkmadıvalo csde gibi oyunlarda yapıyorsa o zaman disk sağlık testi de yap
valo csde gibi oyunlarda yapıyorsa o zaman disk sağlık testi de yap
ufak ufak takılma hissediyorsun yani takılınca sons of the forest oyununda hele çok fazla oluyor drop giriyor bıçağı sallamaya başladığım an sniper ghost warrior 3ü pc kaldırmadı droptan anlamadımvalo csde gibi oyunlarda yapıyorsa o zaman disk sağlık testi de yap
düzelmedi hocam :/sadece bir fikir olarak bende de bazen takılmalar oluyordu monitörüm 60 hz fakat 59 hz seçiliymiş onu değiştirince düzelmişti. acaba böyle bir şey olabilir mi
Çözünürlüğü 2k'ya al grafikleri düşürüp denesene bidisk sağlığı testi yaptım bi problem çıkmadı
Alıntıyı görüntüle
ufak ufak takılma hissediyorsun yani takılınca sons of the forest oyununda hele çok fazla oluyor drop giriyor bıçağı sallamaya başladığım an sniper ghost warrior 3ü pc kaldırmadı droptan anlamadım
düzelmedi hocam :/
monitörüm 2k desteklemiyorÇözünürlüğü 2k'ya al grafikleri düşürüp denesene bi