Neler Yeni

Çözüldü✓ R5 5600 Rtx 4060 kasıyor

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Emre
gidecem pazartesi gaming gentr.ye diyecem ki ya bu sorunu çözün ya da şimdi paramı iade edin
Mesaj otomatik birleştirildi:

driverlar güncel bi biosu güncelleyim

Biosluk bir şey değil bence ya yapmasam mı çünkü aynılarını rx 6700xt r5 5600de yaptım düzelmemişti
Gaming gen den aldığın için biosu güncel düşünüyorum ama güncellemekte fayda var

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda
valla o zaman hiç uğraşma iade et. daha sıfır sistemde uğraştığına değmez.
Hocam vallaha artık yeter ya ben bıktım gerçekten bilgisayar alıyorum günlerdir mağdurum 2 defa mı bana denk gelir ya kafayı yicem bu işte bence bi iş var anlamadım şaka gibi

Gaming gen den aldığın için biosu güncel düşünüyorum ama güncellemekte fayda var
bios güncel değil

Hocam vallaha artık yeter ya ben bıktım gerçekten bilgisayar alıyorum günlerdir mağdurum 2 defa mı bana denk gelir ya kafayı yicem bu işte bence bi iş var anlamadım şaka gibi

bios güncel değil
gene güncelleyeyim bi yazayım sonucu ama düzelmez

• Beğen
Reaksiyonlar: john

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Emre

bios güncel değil

Güncelle bakalım

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.

bios güncel değil

yani anlat de kaç keredir geliyorum aynı sorundan sorunu göster çözemezlerse değişim yada iade iste.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda
yani anlat de kaç keredir geliyorum aynı sorundan sorunu göster çözemezlerse değişim yada iade iste.
öyle yapacağım artık gerçekten yeter ya paramla pulumla rezil oluyorum

öyle yapacağım artık gerçekten yeter ya paramla pulumla rezil oluyorum
sert çıkıcam bu sefer orada hemen test etsinler

• Beğen
Reaksiyonlar: john

Slyrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Cenk
hocam banka kartımdan iade yapılınca 7-14 gün yasal süreç var iade edilmesi karşı taraf iade etse de iyzico 7-14 gün diyor 7 günde gelmişti bana

yapmıştı geçen ki bilgisayarıma

2. yapar mı bilmiyorum
İşlemcinin ısınmasıyla falan alakalı değil hocam iade edin işlemci 80 85 dereceyi görüyor diye performans düşüşü olmaz bende sistem alacağım gaming gen e bakıyorum ama böyle sorun yaşayan insanları görünce de alasım gelmiyor en son gidecem vatana 4-5 k kazığı yiyecem ama kafam rahat olacak ya

Güncelle bakalım
Bios eski diye de performans düşüşü olacak diye bir şey yok çok düşük ihtimal ben hiç bios güncellemeden kullandım pclerimi bi performans düşüşü olmadı

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda
İşlemcinin ısınmasıyla falan alakalı değil hocam iade edin işlemci 80 85 dereceyi görüyor diye performans düşüşü olmaz bende sistem alacağım gaming gen e bakıyorum ama böyle sorun yaşayan insanları görünce de alasım gelmiyor en son gidecem vatana 4-5 k kazığı yiyecem ama kafam rahat olacak ya

Bios eski diye de performans düşüşü olacak diye bir şey yok çok düşük ihtimal ben hiç bios güncellemeden kullandım pclerimi bi performans düşüşü olmadı
yapmayacağım ya iade edeyim

Haram bana oturup ağlayacam sinirimden kaçıncı bu ya

yok hocam rezil oldum ya gerçekten hevesim kursağım da kalıyor adama gidiyorum days gone playstation oyunu diye kasarmış dicem abi sen şaka mısın ya dying light playstation oyunu diye kasarmış şaka mısınız ya allahtan onu iade ettiler gerçekten bu sefer de bana bunu derlerse yeter artık bana dönüp diyor ki iade edemiyoruz sistem sana özel hazırlanıyor o zaman adam gibi kontrolünü yap sistemi teslim et bune ya yeter ya

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda
Geçmiş olsun çok büyük şanssızlık olmuş
mail attım bunu yazdım aynısını RX 6700XT Ryzen 5 5600 de yaşamıştım orada gelip test etmiştik aynı droplar devam etmişti bakın rtx 4060 ryzen 5 5600de'de aynı sorun var pazartesi geleceğim bu sorunu halledelim bakın kaç kere git gel git gel yaptım tuzladayım biraz insaf cidden artık mağdur olmaktan sıkıldım rezil oluyorum ya.

Slyrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Cenk
yapmayacağım ya iade edeyim

Haram bana oturup ağlayacam sinirimden kaçıncı bu ya

yok hocam rezil oldum ya gerçekten hevesim kursağım da kalıyor adama gidiyorum days gone playstation oyunu diye kasarmış dicem abi sen şaka mısın ya dying light playstation oyunu diye kasarmış şaka mısınız ya allahtan onu iade ettiler gerçekten bu sefer de bana bunu derlerse yeter artık bana dönüp diyor ki iade edemiyoruz sistem sana özel hazırlanıyor o zaman adam gibi kontrolünü yap sistemi teslim et bune ya yeter ya
Başka oyunlar da oynadınız mı hocam

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda

Slyrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Cenk
mail attım bunu yazdım aynısını RX 6700XT Ryzen 5 5600 de yaşamıştım orada gelip test etmiştik aynı droplar devam etmişti bakın rtx 4060 ryzen 5 5600de'de aynı sorun var pazartesi geleceğim bu sorunu halledelim bakın kaç kere git gel git gel yaptım tuzladayım biraz insaf cidden artık mağdur olmaktan sıkıldım rezil oluyorum ya.
Allahtan istanbuldasınız başka ilde olsanız ne olacaktı kim bilir

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda
cs valo ufak ufak takılma giriyo kardeşim 20 bine sistem alıyorum takılmadan donmadan oynamak istiyorum ya

Bir şey diyeyim mi ben herhalde çıldrırırdım

iade yaparlar mı sizce?

Top Bottom