teşekürletrThermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
daha uyguna bu da var işini görür
ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatı, Özellikleri - Banayeni
ID-Cooling SE-214-XT ARGB Ä°Ålemci SoÄutucu banayeni'de! Åimdi ID-Cooling SE-214-XT ARGB Ä°Ålemci SoÄutucu fiyatı ve özelliklerini incelemeye baÅla.www.banayeni.com
işlemcim r5 5600 ea fc de 72-65 arası geziyor daha düşük olsun istiyorum bu nedenle soğutucu almayı planlıyorum. sıvı mı kule tipi mi gerekir bilmiyorum önerinizi bekliyorum max 2k TL
kasanın üzerinde ekran var ister cpu ister gpu sıcaklığına bakabiliyorum. Kasa deepcool ch510Ea Fc 24 de fps ve işlemci sıcaklıklarını hangi
program ile kontrol ediyorsunuz hocam ? Bende afterburner var oyun tam pencere olunca simgesi sol üstte gözükmüyor.
Tavsiye Ederim .
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
işlemcim r5 5600 ea fc de 72-65 arası geziyor daha düşük olsun istiyorum bu nedenle soğutucu almayı planlıyorum. sıvı mı kule tipi mi gerekir bilmiyorum önerinizi bekliyorum max 2k TL
hocam mesajı görmemişim kusura bakma, bende de o civarlardadostum aynı islemci bendede var, oyun içi islemci kullanım degerlerin nasıl? fc 24 baya sorunlu oyun biliyorum ama bende genelde 90-100 arası kullanıyor yinede fazla gibi geldi sorayım dedim