Çözüldü✓ R5 5600 termal macun önerisi

meandrous

80+
Reaksiyon skoru
19
Merhaba sistemim geldi fakat boştayken 55-60, oyundayken 80-85 derece arasında geziyor. Sanırım sipariş verdiğim yerin sürdüğü kötü bayağı. Başlıkta da yazdığım gibi R5 5600 için termal macun önerisi istiyorum sizden termal macunlarla hiç alakam yok ne iyidir ne kötüdür vs. Bütçe sıkıntım yok teşekkürler :)

Teşekkür ederim. Arctic MX4ün de iyi olduğunu okudum ikisi arasinda hangisi iyidir?
Oda kötü değil kanka ortalamalarda bir jel
Siz bütçede sıkıntı yok dediniz diye bunu önerdim benimkisi daha iyi kanka sıcsklık olarak daha fazla düşürür

Merhaba sistemim geldi fakat boştayken 55-60, oyundayken 80-85 derece arasında geziyor. Sanırım sipariş verdiğim yerin sürdüğü kötü bayağı. Başlıkta da yazdığım gibi R5 5600 için termal macun önerisi istiyorum sizden termal macunlarla hiç alakam yok ne iyidir ne kötüdür vs. Bütçe sıkıntım yok teşekkürler :)
Stok soğutucu ile normal değerler bunlar. Macun değişimi ile mucizeler beklemeyin

Stok soğutucu ile normal değerler bunlar. Macun değişimi ile mucizeler beklemeyin
Önerdiğim macun çok kaliteli bir macun en azından normal seviyelerde çalıştırıcaktır ama kasası kötüyse kule tipleride bir yere kadar soğutuyor orası bir gerçek

Stok soğutucu olmasına rağmen bana baya fazla geldi normalde 60 derece olması falan. Zaten ek soğutucu alacaktım ama sanırım biraz hızlandırmam gerekiyo bu süreci. Kasam mesh kasa hocam, soğutması iyi geldi bana. Mucize beklemedim zaten hocam. 86 derece değilde 70-75 yapsa benim ek soğutucuyu alana kadar idare eder zaten.

Arctic MX-4.

Onu önü mesh kasa bende mx var arkadaşa t6 ultra soğutucu ve mx jel ile kullandık arkadaşa yükte 75 lere dayandı bence çok işlevsel değil sıcsklıklar iyi mi? iyi kna laf yok ama t6 ultra ya rahmen 5 7 derece fazla bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler. Verdim siparişi.
Güle güle kullanın hocam çok memnun kalacağınızdan şüphe yok

Onu önü mesh kasa bende mx var arkadaşa t6 ultra soğutucu ve mx jel ile kullandık arkadaşa yükte 75 lere dayandı bence çok işlevsel değil sıcsklıklar iyi mi? iyi kna laf yok ama t6 ultra ya rahmen 5 7 derece fazla bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güle güle kullanın hocam çok memnun kalacağınızdan şüphe yok
Teşekkürler hocam. Tehlikeli olduğu yazılmış bir kaç yerde, taşarsa falan sıkıntı çıkarır diyorlar. Sıvı dokusu nasıl acaba çok mu sıvı yoksa bildiğin macun gibi mi bu?

Teşekkürler hocam. Tehlikeli olduğu yazılmış bir kaç yerde, taşarsa falan sıkıntı çıkarır diyorlar. Sıvı dokusu nasıl acaba çok mu sıvı yoksa bildiğin macun gibi mi bu?
Her macun tehlikeli taşarsa bir marka için değil en güzel sürüm şekli ben öyle kullanıyorum ne çok ne az z şekli yapıyorum kartla karton kart buluyorum onunla yaydırıyorum güzelce taşırmadan
Yada x şeklinde yapın yaydırın sert bir kartonla bu dükkan ismi falan yazılanlar oluyor ya reklam için onlar güzel oluyor dikkatlice

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,265
Üyeler
188,223
Son üye
hashiramaxd
Geri