suan elimde ryzen5 5600 islemci ve msi 3070ti ekran karti var. darbogaz sorunu yasiyorum 3070ti almadan once 2060 ile rahat rahat oynadigim oyunlarda suan fps sorunu yasiyorum, 3070ti ile uyumlu calisabilicek en iyi amd islemci nedir sizce?
1080p de oynadığınızı varsayıyorum. Şu haliyle sisteminizde am4 e yatırım yapmamak daha makul. Bu senaryoda iki seçeneğiniz var; birincisi, am5 sisteme geçmek için işlemci, ram ve anakart değiştirmek. İkincisi, 2k monitör almak, 2k da elinizdeki işlemci yetecektir.suan elimde ryzen5 5600 islemci ve msi 3070ti ekran karti var. darbogaz sorunu yasiyorum 3070ti almadan once 2060 ile rahat rahat oynadigim oyunlarda suan fps sorunu yasiyorum, 3070ti ile uyumlu calisabilicek en iyi amd islemci nedir sizce?
am5 sisteme gecmek sanirim daha mantikli cunku oynadigim cogu oyunu 1080p de oynuyorum. am5 sistem icin 7500f onerir misiniz?1080p de oynadığınızı varsayıyorum. Şu haliyle sisteminizde am4 e yatırım yapmamak daha makul. Bu senaryoda iki seçeneğiniz var; birincisi, am5 sisteme geçmek için işlemci, ram ve anakart değiştirmek. İkincisi, 2k monitör almak, 2k da elinizdeki işlemci yetecektir.