R5 5600 vs r5 7500f performans karşılaştırma

Baya bi yamuldu ya pel düzelir gibi durmuyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci farkı baya büyük olmadıktan sonra önemi olmuyor sanırım değil mi?
hayır ekran kartını zaten besliyordu 5600. ondan farkolmaz. ama valoda olur misal.

Sayısal olarak hocam 3200 ile 6000arasındaki farkı diyorum
Ramlerin bi etkisi olurmu performansa örnek 1x16 6000mhz kullanıyorken 2x16 yapınca birde işlemci 5200 destekliyor onu nasıl 6000mhz lik ramdan max verim alabiliriz

hayır ekran kartını zaten besliyordu 5600. ondan farkolmaz. ama valoda olur misal.
Hmm mesela oyun harici kullanımda bir fark hissedermiyim. Yazılım falan ilgilenmiyorum normal kullanımdan bahsediyorum

Ramlerin bi etkisi olurmu performansa örnek 1x16 6000mhz kullanıyorken 2x16 yapınca birde işlemci 5200 destekliyor onu nasıl 6000mhz lik ramdan max verim alabiliriz
Onu bilmiyorum hocam ama ddr5 te 2 kanal ramde bi fark olmaz diye biliyorum hatam varsa düzeltin

Arkadaşlar haklı. Güzel bir upgrade olur. Anakarti mini almamaya çalış. Tam boy olsun. tercihan x670 gibi veya x870.
Mini alacaksan wifi li al rahat et.

Ryzen 5 5600 nasıl öldü merak ediyorum. Anakart ölmüş olmasın.
Okadar bütçem yok hocam. İşlemci pinlerini baya bi yamulttum fanlara yapışmış macunu

Hmm mesela oyun harici kullanımda bir fark hissedermiyim. Yazılım falan ilgilenmiyorum normal kullanımdan bahsediyorum
Normal kullanımda bi fark hissetmezsin 3d modelleme, Adobe,render felan almıyosan

Onu bilmiyorum hocam ama ddr5 te 2 kanal ramde bi fark olmaz diye biliyorum hatam varsa düzeltin
Dual Channel her zaman fark eder

Normal kullanımda bi fark hissetmezsin 3d modelleme, Adobe,render felan almıyosan
5600 zaten baya bi f/p işlemciydi baya üst rakipleriyle yarışıyordu. Sadece işlemci isteyen oyunlar harici fark yaşamam yani

Dual Channel her zaman fark eder
İdarelik 1x16 kullanabilirmiyim bütçe yetmiyor 2x16 yaparsam a620 almam gerekebilir

5600 zaten baya bi f/p işlemciydi baya üst rakipleriyle yarışıyordu. Sadece işlemci isteyen oyunlar harici fark yaşamam yani
Yaşarsın ama astronomik rakamlar olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,141
Üyeler
184,111
Son üye
oenomaus98
Geri