R5 5600den r7 5700x3d ye geçilir mi

Soğutucu wraiht prism var bütçe konusunda fazla sıkıntım yok. 25 30k lara kadar çıkabilirim
Hocam kasanız atx mi yoksa matx mi? Ona göre sistem topluyorum da anakart ram işlemci olaral

Hocam işlemci ve rami sabit tutun anakart için atacağım beğendiğinizi alın.

bu ikisi sabit

Aşağıdaki modeller iyidir ama bütçenizi aşıyor eğer düşünürseniz niye seçip seçmeme gerektiğinizi anlatırım sorabilirsiniz alttaki modelleri;

Bu modeller iyidir ama bütçenizi aşıyor atx olmasa olur matx de kabul ederim diyorsanızda ;

Hocam AM5 geçmek istemiyorsan iyi bir tercih olu 5700x3D

Hocam AM5 geçmek istemiyorsan iyi bir tercih olu 5700x3D
Anakart vrm i çıplak ve yetersiz am5 te vrm 8 fazsa 170w a kadar okay de am4 biraz intel gibi anakart zorunluluğu istiyor

Hocam işlemci ve rami sabit tutun anakart için atacağım beğendiğinizi alın.

bu ikisi sabit

Aşağıdaki modeller iyidir ama bütçenizi aşıyor eğer düşünürseniz niye seçip seçmeme gerektiğinizi anlatırım sorabilirsiniz alttaki modelleri;

Bu modeller iyidir ama bütçenizi aşıyor atx olmasa olur matx de kabul ederim diyorsanızda ;

Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart vrm i çıplak ve yetersiz am5 te vrm 8 fazsa 170w a kadar okay de am4 biraz intel gibi anakart zorunluluğu istiyor
Hocam anakartın modelini yanlış yazmışım b550m ds3h vrmi çıplak diye okuyunca farkettim ufak da olsa bi soğutucu blok var

Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam anakartın modelini yanlış yazmışım b550m ds3h vrmi çıplak diye okuyunca farkettim ufak da olsa bi soğutucu blok var
5 faz var isterse 100 amper olsun yine 5700x3d bekleyemez ki 50 lik oluyor zor işlemcinin wat değerinin 4 katı olması 7800x3d 120W 480 amper ve üstü anakartlar bunu istenilen değerde çalıştırabilir demek oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,904
Üyeler
183,183
Son üye
MonkeyD.Luffy
Geri