- Konu Sahibi Konu Sahibi
Soğutucu wraiht prism var bütçe konusunda fazla sıkıntım yok. 25 30k lara kadar çıkabilirimVrm sayısı yetersiz hocam en fazla kaça kadar çıkabilirsin 20 max mı ve hangi soğutucu var sende
Soğutucu wraiht prism var bütçe konusunda fazla sıkıntım yok. 25 30k lara kadar çıkabilirimVrm sayısı yetersiz hocam en fazla kaça kadar çıkabilirsin 20 max mı ve hangi soğutucu var sende
Hocam kasanız atx mi yoksa matx mi? Ona göre sistem topluyorum da anakart ram işlemci olaralSoğutucu wraiht prism var bütçe konusunda fazla sıkıntım yok. 25 30k lara kadar çıkabilirim
AtxHocam kasanız atx mi yoksa matx mi? Ona göre sistem topluyorum da anakart ram işlemci olaral
Anakart vrm i çıplak ve yetersiz am5 te vrm 8 fazsa 170w a kadar okay de am4 biraz intel gibi anakart zorunluluğu istiyorHocam AM5 geçmek istemiyorsan iyi bir tercih olu 5700x3D
Teşekkür ederimHocam işlemci ve rami sabit tutun anakart için atacağım beğendiğinizi alın.
![]()
AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu ikisi sabit
![]()
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aşağıdaki modeller iyidir ama bütçenizi aşıyor eğer düşünürseniz niye seçip seçmeme gerektiğinizi anlatırım sorabilirsiniz alttaki modelleri;
![]()
MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 9.408,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu modeller iyidir ama bütçenizi aşıyor atx olmasa olur matx de kabul ederim diyorsanızda ;
Hocam anakartın modelini yanlış yazmışım b550m ds3h vrmi çıplak diye okuyunca farkettim ufak da olsa bi soğutucu blok varAnakart vrm i çıplak ve yetersiz am5 te vrm 8 fazsa 170w a kadar okay de am4 biraz intel gibi anakart zorunluluğu istiyor
5 faz var isterse 100 amper olsun yine 5700x3d bekleyemez ki 50 lik oluyor zor işlemcinin wat değerinin 4 katı olması 7800x3d 120W 480 amper ve üstü anakartlar bunu istenilen değerde çalıştırabilir demek oluyorTeşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam anakartın modelini yanlış yazmışım b550m ds3h vrmi çıplak diye okuyunca farkettim ufak da olsa bi soğutucu blok var