Ayıp lan ayıpBugün elime ulaştı ama yanında hiçbirsey göndermemiş , insan Steam Key falan gönderirdi bari
Bende r5 5600x alacaktım burdan alırım sana kalan kardan yüzde 50 pay (!)Bugün elime ulaştı ama yanında hiçbirsey göndermemiş , insan Steam Key falan gönderirdi bari
Olm valla ya çok sinir oldum bide yardımcı olmak isteriz falan diyor keşke yardımcı olmasaymış 10900K bende kalsaydıAyıp lan ayıp
Şimdi de ben 10900k istemiştim de geri gönder
Ne bekliyodun ki zaten xdOlm valla ya çok sinir oldum bide yardımcı olmak isteriz falan diyor keşke yardımcı olmasaymış 10900K bende kalsaydı
İşlemciyi göndermeyip , ben Z490 anakart istedim deyip elindeki anakartı verebilirdinOlm valla ya çok sinir oldum bide yardımcı olmak isteriz falan diyor keşke yardımcı olmasaymış 10900K bende kalsaydı
Yanında bı SSD veya Steam Key falan beklerdimNe bekliyodun ki zaten xd
Yanında bı SSD veya Steam Key falan beklerdim
Yollamadan once yapacaktın pazarlığı dedim sanaYanında bı SSD veya Steam Key falan beklerdim
Böyle 10900k yı keşke vermeseydim diye düşününce sevap mı işlemiş oluyon bi işi yaptın unut artık yani sevap olarak kalsınOlm valla ya çok sinir oldum bide yardımcı olmak isteriz falan diyor keşke yardımcı olmasaymış 10900K bende kalsaydı
sonradan gelen pişmanlık hissiOlm valla ya çok sinir oldum bide yardımcı olmak isteriz falan diyor keşke yardımcı olmasaymış 10900K bende kalsaydı