bildiğin İ9-10900K var ucundan gözüküyorduaç bakim hıyar varmı sjsjjs
Mahkemelik olur reis şikayet ederler alırlar ürünü yaniCidden hayret ediyorum satıcıyla konuş geri yolla kanka ne kadar gelen işlemci 2000 lira fazla olsa da böyle bir şey yapılmaz zaten sen yapmazsın da aklında bulunsun.
Knk birkeresinde klavye alinc abende böyle oldu ulaşıp iade etmemizi istediler yoksa hukuki işlem başlatıldı ak dendi membran klavye sipariş etmiştim mekanik bir klavye geldibildiğin İ9-10900K var ucundan gözüküyordu
Nerden anladılar ki sana mekanik klavye yolladıklarınıKnk birkeresinde klavye alinc abende böyle oldu ulaşıp iade etmemizi istediler yoksa hukuki işlem başlatıldı ak dendi membran klavye sipariş etmiştim mekanik bir klavye geldi
Gene iade ederdim , zaten 10900K > 11900Kkeremi dolandırmışlar 10900k değil 11900k göndermeleri lazımdı dava aç kazanırsın
Knk bana ürün geldikten sonra yani amcama e-posta atıp aramışlar karışıklıktan dolayı felan ürün yanlış teslim olmuştur fln demişler bize kargo numarası attılar bizde gönderdikNerden anladılar ki sana mekanik klavye yolladıklarını
vay be olm imkansız gibi bir şey eğer paketleme anını kayıt etmiyorlarsaKnk bana ürün geldikten sonra yani amcama e-posta atıp aramışlar karışıklıktan dolayı felan ürün yanlış teslim olmuştur fln demişler bize kargo numarası attılar bizde gönderdik
Yanlış yere adresler karışmış dendi .dvay be olm imkansız gibi bir şey eğer paketleme anını kayıt etmiyorlarsa
Kendini satsan zengin olursun zaten niye pozitif dolandırılmak isteniyon ki .ab beni de böyle dolandırılmısın.
Senin satıcı bu duruma ne dedi ?vay be olm imkansız gibi bir şey eğer paketleme anını kayıt etmiyorlarsa