R5 5600X aldım bakın ne geldi !

aç bakim hıyar varmı sjsjjs

o daha pahalı verme geri sakla

Ben verirdim ama babam yolda kargonun önünü kesebilirdi

ben olsam anakartı satar 1200 soket anakart alırdım g.o

Cidden hayret ediyorum satıcıyla konuş geri yolla kanka ne kadar gelen işlemci 2000 lira fazla olsa da böyle bir şey yapılmaz zaten sen yapmazsın da aklında bulunsun.
Mahkemelik olur reis şikayet ederler alırlar ürünü yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bildiğin İ9-10900K var ucundan gözüküyordu
Knk birkeresinde klavye alinc abende böyle oldu ulaşıp iade etmemizi istediler yoksa hukuki işlem başlatıldı ak dendi membran klavye sipariş etmiştim mekanik bir klavye geldi

Knk birkeresinde klavye alinc abende böyle oldu ulaşıp iade etmemizi istediler yoksa hukuki işlem başlatıldı ak dendi membran klavye sipariş etmiştim mekanik bir klavye geldi
Nerden anladılar ki sana mekanik klavye yolladıklarını

keremi dolandırmışlar 10900k değil 11900k göndermeleri lazımdı dava aç kazanırsın
Gene iade ederdim , zaten 10900K > 11900K
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İ9-10900K yı satıcıya kargolamıştım , satıcıya ulaşmış . Benim 5600X ide bugün kargolıcak :D

Nerden anladılar ki sana mekanik klavye yolladıklarını
Knk bana ürün geldikten sonra yani amcama e-posta atıp aramışlar karışıklıktan dolayı felan ürün yanlış teslim olmuştur fln demişler bize kargo numarası attılar bizde gönderdik

Knk bana ürün geldikten sonra yani amcama e-posta atıp aramışlar karışıklıktan dolayı felan ürün yanlış teslim olmuştur fln demişler bize kargo numarası attılar bizde gönderdik
vay be olm imkansız gibi bir şey eğer paketleme anını kayıt etmiyorlarsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,835
Üyeler
184,987
Son üye
merito
Geri