Akif Erdem
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 322

- Konu Sahibi Konu Sahibi

Anladım. bir sıkıntı yok gibi diyorsunuz yanitestler boş hocam benim sistem de yeri geliyo 150 250 300 aralıgı geziyor

Anladım. bir sıkıntı yok gibi diyorsunuz yanitestler boş hocam benim sistem de yeri geliyo 150 250 300 aralıgı geziyor
valorantta ue5 e gececekleri icin suanki guncellemeleri cok iplemiyorlar. dedigim gibi bende dusuk fpsler aliyorumAnladım. bir sıkıntı yok gibi diyorsunuz yani
hocam yani çok bir fikrim yok ama benim başımdan geçen bir sorunu yazdım hiç yoktan bi furmark testi yapabilirsiniz ekran kartı sıcalık değerlerini detaylı görmek içinxmp açık driverlar falan her şey yüklü. ekran kartı chipset vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sorun neyde açıkçası bende çözemedim. Ramlerim 8x2 16gb 3200 mhz anakartım b450 m a pro max. Bu denediğim 3. işlemci ama YouTubedeki testlerle alakası yok aldığım sonuçların
olabilir hocam işlemci için driverın bir etkisi olmuyor bios ta güncel değilsede yine fps artışı olmalıydı benim başımdan geçen olayı yazdım belki problem odur diyeHocam adam işlemci yükseltmiş belirgin bir FPS farkı görememiş o yüzden yazmış bence ekran kartında Bir sorun yok işlemcide bir sorun var ya driver yüklü değil ya da (etki eder mi bilmiyorum) bios güncel değil