KeReM 1963
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,759
- Konu Sahibi Konu Sahibi
tekrar bu satıcıdan bi ürün alırsam asla iyilik yapmambundan sonra iyilik etmıceksın
tekrar bu satıcıdan bi ürün alırsam asla iyilik yapmambundan sonra iyilik etmıceksın
Eski konu iade etmiş çünkü günah. Bizim inancımızda böyle bir durumda dürüst olmak gerekirŞansınız baya fazla. İade etmek yerine satmanızı öneririm.
Hiçbir satıcıya iyilik yapmayacaksın, onların gerçek yüzleri şuan çıkıyor zaten ekran kartı fiyatlarına bi baktekrar bu satıcıdan bi ürün alırsam asla iyilik yapmam![]()
KralEski konu iade etmiş çünkü günah. Bizim inancımızda böyle bir durumda dürüst olmak gerekir
hocam o kötü bana verin
Ahirette de ben bunu 5600x sanmıştım diye sıyrıl aradanBen 10900K’yı, 5600X sanmıştım der sıyrılır aradan
Hırsızlık sadece dini bir suç değil(herkesin görüşü farklı olabilir o yüzden bu yorumu dini açıdan değerlendirmeyin) insanlık suçudurEski konu iade etmiş çünkü günah. Bizim inancımızda böyle bir durumda dürüst olmak gerekir
iyi de onu sen adamdan çalmıyorsun ki adam onu sana gönderiyor kendi rızasıylainsanlık suçudur
Adam 10900K gönderdiğini bilmiyor kiiyi de onu sen adamdan çalmıyorsun ki adam onu sana gönderiyor kendi rızasıyla
Hayır yoksa niye geri alsın ?iyi de onu sen adamdan çalmıyorsun ki adam onu sana gönderiyor kendi rızasıyla
Insan bi en azından 50TL hediye çeki verir, teşekkür eder 5600X'in yanına bi kavanoz bal falan koyar. Baya cimriymiş bu satıcı.son durum , 10900K yı iade ettim ve 5600X imi geri aldım
satıcı karşılığında bi teşekkür bile etmedi