Neler Yeni

R5 5600x ile Valorant drop sorunu

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
efe araci
riot games oyunlarında bir sorun yaşıyorsan ilk şirketi kontrol et çünkü daha bir tane düzgün çalışabilen oyunlarını görmedim bende lolde aynı sorunu yaşıyorum vanguard o kadar bozuyor ki yaklaşık 1 ay önce lol oynarken dakka tam 7.44 ü geçince fpsim 20 ye sabitleniyordu 3 haftada anca çözebildiler öyle diyim sana :D ve bunun benle gram alakası yoktu

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
VtecKicked
riot games oyunlarında bir sorun yaşıyorsan ilk şirketi kontrol et çünkü daha bir tane düzgün çalışabilen oyunlarını görmedim bende lolde aynı sorunu yaşıyorum vanguard o kadar bozuyor ki yaklaşık 1 ay önce lol oynarken dakka tam 7.44 ü geçince fpsim 20 ye sabitleniyordu 3 haftada anca çözebildiler öyle diyim sana :D ve bunun benle gram alakası yoktu
Sisteminiz neydi hocam

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
efe araci
Oa sizinki baya iyiymiş , diğer oyunlarda sorun yaşamıyorum zaten de Valorant gibi basit bir oyunda böyle bir şey olması çok saçma geliyor
klasik riot games işte :D eğer sorun uzun bir süre devam ederse bilet göndermeyi deneyebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

klasik riot games işte :D eğer sorun uzun bir süre devam ederse bilet göndermeyi deneyebilirsiniz.
ben bilet atıp çözdüm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
VtecKicked

ben bilet atıp çözdüm.
Nasıl bilet atıyoruz hocam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
VtecKicked
riot gamesin sitesine girin giriş yapın valorantı seçin seçtikten sonra yukarı kısımlarda bilet at diye bir seçenek çıkmalı ordan kolayca atabilirsiniz.
Tamamdır teşekkür ediyorum hocam

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa
hocam ramlerini öğrenebilir miyim

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa
Umarım :)

8+8 3200 MHz ve XMP Profil 2'de çalışıyor
ramden kaynaklı olduğunu düşünmüştüm fakat ramden kaynaklı değil anlaşılan...
pc depolaması ne durumda az yer kaldığı için de olabilir ve diğer oyunlarda sorun yaşıyor musun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
VtecKicked
ramden kaynaklı olduğunu düşünmüştüm fakat ramden kaynaklı değil anlaşılan...
pc depolaması ne durumda az yer kaldığı için de olabilir ve diğer oyunlarda sorun yaşıyor musun?
Hocam tam olarak 12 oyunda denedim , sadece Valorant'ta oluyor bu durum

rica ederim umarım sorunun çözülür :)
Hocam son olarak bir şey daha soracağım , yetkililer geri dönüş yapacaklar mı yapacaklarsa da E Posta üzerinden mi geri dönüş yapacaklar?

Top Bottom