r5 5600x ısınma sorunu

Stokla oyunlarda 92 derece olması asiri sacma bu arada. Anlamiyorum nasıl alabiliyorsunuz ben stokla max 77 aliyodum warzone da(default bios ayarlari) ve mesh panel olmayan bi kasayla
r5 5600x işlemci aldım, henüz yeni. Stok sogutucu ile kullanıyorum fps oyunlarında 85 90 derece sıcaklıkları arası seyrediyor.Bu değerler normal midir bu arada odam da bayagı sıcak onun da etkisi vardır.
Değerler normal değil tabii ki. Stok soğutucu ile o değerleri görmen normal ama. Güzel bir soğutucu alırsan 20-25 derece daha serin çalışır. Ben tercihmi SE-234 den yana kullandım. Şuan oyunlarda max 60 dereceyi görüyorum. stok soğutucu ile 85-90 dı.

Kasa da lian li 205 mesh olmasına rağmen...

Hem de basit oyunlarda o derecelere çıkıyor, bence de çok saçma, sebebini bi türlü bulamadım.kasam da kötü bir kasa değil

Gt301 kasa için önerebileceğiniz kaliteli bir sıvı soğutma var midir acaba

Soğutucu tam oturmamış olabilir mi çünkü çok fazla ısınan bir işlemci değil
O kadara çıkmamasi lazım o kasada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeye bağlı hava soğutma daha iyi olabilir

Üste takmak kumar. Ön ise uzun ekran kartları ile uymaz. Kısaca hava soğutma en iyi tercih o kasa için.
Benim kasaya radyatör takılıyken 31cm bir alana kalıyor çoğu ekran kartını destekliyor
Kasam: nzxt h510 elite

UV yapabilirsiniz. düzgün bir UV nin performans için artısı bile olur. yok ben UV yapamam anlamam diyorsanız Snowman T6 ultra yada SE-234 alabilirsiniz. (kule tipi soğutucular)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stok soğutucu işlemciyi iyi soğutmuyor sıvı soğutma alcan
sıvı soğutmaya gerek yok. Snowman T6 ultra yada SE-234, SE-224XT de işini görebilir.

Up up

Siz önerebilirseniz sevinirim bütçemi genişletebilirim iyi bir soğutma için sıvı sogutmayı üste takmak neden kumar onu anlayamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,017
Üyeler
184,717
Son üye
FleZZZ
Geri