Neler Yeni

R5 5600x ve 6700xt li sistem kendi kendine kapanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Faruk Köse
arkadaşlar selam öncelikle sistem özellikleri şu şekilde
r5 5600x
rx6700xt
apacaer 3200mhz 2x8 ram
sharkoon power 650w 80+
b450m s2h
sorun ise geçenlerde asetto ve contant manager yükledim araba modlarını vs oyunu açıp haritaya girerken pc ışıkları sönüyor ekran gidiyor sonra ışıklar geliyor ama ekran gelmiyor ışıklar git gel yapıyor kasa ışıkları değil kule tipi soğutucumun ışıkları sonra dedim driverlar güncel değil herhalde güncelledim bu sefer tüm oyunlarda yapmaya başladı süre fark etmiyor 5-6 saat bazen oynuyorum bazen 15 dk oynuyorum o arızayı yapıyor stres testi occt cpuz gpuz gibi programlara girdiğimde hemen o moda geçiyor ne hata verdiğini bilmiyorum fakat sinirim bozulmaya ve korkamaya başladım neden olduğunu bilmemek kötü bu yüzden sizden yardım istiyorum sürücüler güncel ama eski sürümde de aynı hata oldu sıcaklıklar normal amd software dan baktığımda ama herhangi bir test yapamıyorum araştırdığımda yazılımsal hata veya psu ya da anakartta sıkıntı olabilir diyorlar sizce sorun nedir soranlar olucaksa amd software sürümüm 24.12.1

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Erhan Akçay
Mümkünse farklı bir psu ile deneyin veya pc yi götürün denesinler farklı bir psu ile. Çünkü driver falan denemişsiniz aynı şeyler olmuş yine.
İlk başta ramleri bir çıkarın temizleyin tekrar takın. Hatta psu kablolarını sökün baştan takın. Ama arıza psu da veya ankarttaysa yine devam eder.

Sök tak lar işe yarazmazsa farklı bir psu ile deneyin yavaş yavaş anlaşılır neyde sorun olduğu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,223
Üyeler
162,796
Son üye
Miraculous
Top Bottom