İnceleme R5 5600X ve GIGABYTE 6600XT EAGLE Sıcaklık Değerleri (WRAITH PRISM içerir)

MamiKK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,029
Ben WRAITH PRISM i iyi sanardım, bu değerleri görene kadar, bence iyi bir soğutucu değilmiş, ben 4 yıl önce felan almıştım, şuan bu fiyata alınmamalı bence.
KULE TİPİ SOĞUTUCU İSTEYENLER İÇİN YAZIYORUM, SEÇENEĞİNİZİN ARASINDA BU OLMASIN, GEREKSİZ PAHALI ve SICAKLIK DEĞERLERİ ORTADA.
Ekran Alıntısı4.webp

R5 5600X WRAITH PRISM ile soğutuluyor ( Temizlik ve Termal macun yenilemesi yeni yapıldı, 2 Yıldır Kullanıyorum. )
Ekran Alıntısı.webp

RX6600XT Eagle Gıgabyte 8GB, Stok ayarlar Stok soğutucu, Termal Ped değişmedi ve Sıcaklık değerleri aşağıda. ( 5 Yıldır Kullanıyorum. )
Ekran Alıntısı2.webp

KASANIN HAVA AKIŞINI MERAK EDENLER İÇİN, KASANIN ÖN TARAFI SÖKÜLÜ, SADECE FANLAR VAR HERHANGİ BİR CAM BÖLME VS HİÇBİŞEY YOK, FANLAR HAVAYI DİREKT İÇERİYE ALIYOR.
KASAM SHARKOON UN BİR MODELİ, MODEL İSMİ BİLMİYORUM. 4 FANLI BİR MODEL.

5600x zaten 95 dereceye kadar kendini sürekli boost eden bir model soğutman ne kadar iyi olursa olsun sürekli kendisini bu derecelere çıkarmaya çalışan bir işlemci avantajları daha yüksek saat hızları
ben 4.9 ghz de stabil aynı dereceleri alıyorum 420mm sıvı soğutma ile mesela 130w civarında çalışıyor işlemci

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,640
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri