Vidaları biraz daha sıkarım sıkma payı varYa egzos fan dışında alman gereken ek fan yok. Ya da soğutucuyu işlemciye tam oturtmadın.
Bir de şimdi almışken üç tane alayım bilgisayarcıdan 400 500 TL’ye kapatırım üçünüYa egzos fan dışında alman gereken ek fan yok. Ya da soğutucuyu işlemciye tam oturtmadın.
Yok hocam almak isterseniz alın da gerek yok yani. %90 soğutucuyu tam oturtmadınız o yüzden bu kadar yüksek sıcaklıkVidaları biraz daha sıkarım sıkma payı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de şimdi almışken üç tane alayım bilgisayarcıdan 400 500 TL’ye kapatırım üçünü
Vidaları hafif gevşek bırakmıştım galiba tam sıkayım mı? Her iki tarafın vidasıda en az 2.bucuk tur dönerYok hocam almak isterseniz alın da gerek yok yani. %90 soğutucuyu tam oturtmadınız o yüzden bu kadar yüksek sıcaklık
Evet hocam biraz sıksın ama çok da değil anlarsın zaten bir de öyle dene, gevşek bırakmaVidaları hafif gevşek bırakmıştım galiba tam sıkayım mı? Her iki tarafın vidasıda en az 2.bucuk tur döner
Videoda çok sıkmayın sağlam otursa yeter falan dıyorlardı
Kule tipinin fanlarının yönünü değistirmediniz sanırım, dün bahsetmiştim ters olduğu ile alakalı, egzoz kısmından içeriye hava almaya çalışıyor kasa, hava sirkülasyonunu çok bozuyor bu durum, içerideki havayı dışarı atacak tahliye görevi gören fan yok haliyle bu dereceler normal.
Şuan arkaya egzoz fan aldım fanlar tersti düzelttim boşta 38 dereceydi testi başlattım şuanda kasa camı açık şekildeMerhabalar hocam.
7500f 65 watt en fazla 90 watt güç çeker.
Soğutucunuz da macununuz da kaliteli.
Ya montajda hata var ya da kasanızın hava akışı ve fanları çok dandik.
Macunu ne az ve çok tam kararında sürüp soğutucunun vidalarını çapraz sıkın.
Onun haricinde 85 90 derece hangi modda alıyorsunuz 12 thread extreme steady occt test mi?
Oyunlardaki sıcaklığı da belirtebilir misiniz?
Bu şekilde daha oyun oynama fırsatım olmadı ki çok fazla oyunda oynamıyorum tamamen çocukluk hayalimdi güzel bi sistem toplamak o yüzden topladımMerhabalar hocam.
7500f 65 watt en fazla 90 watt güç çeker.
Soğutucunuz da macununuz da kaliteli.
Ya montajda hata var ya da kasanızın hava akışı ve fanları çok dandik.
Macunu ne az ve çok tam kararında sürüp soğutucunun vidalarını çapraz sıkın.
Onun haricinde 85 90 derece hangi modda alıyorsunuz 12 thread extreme steady occt test mi?
Oyunlardaki sıcaklığı da belirtebilir misiniz?
Şuan arkaya egzoz fan aldım fanlar tersti düzelttim boşta 38 dereceydi testi başlattım şuanda kasa camı açık şekilde
Aynı testi kendi sistemimde yaptım. Neredeyse turbo frekansın sınırına ulaşıyor. Sizde 400 mhz civarı bir kayıp var.Şuan arkaya egzoz fan aldım fanlar tersti düzelttim boşta 38 dereceydi testi başlattım şuanda kasa camı açık şekilde
Bu şekilde daha oyun oynama fırsatım olmadı ki çok fazla oyunda oynamıyorum tamamen çocukluk hayalimdi güzel bi sistem toplamak o yüzden topladım