Einstein
80+ Platinum
Dahası
Yani tam bilgi bulamadım hocam sığıyormu bilmiyorum bilen birisine sor.ne alabilirm onun yerine
Yani tam bilgi bulamadım hocam sığıyormu bilmiyorum bilen birisine sor.ne alabilirm onun yerine
hocam öncesinde kule tipi fanla kullandım sanırım olur ya yine de araştırayımYani tam bilgi bulamadım hocam sığıyormu bilmiyorum bilen biris
Ben geçenlerde araştırmıştım o kasaya ak400 sığıyormuş, bunun da yüksekliği aynı yani sığar. Thermalright Peerless Assassin alıp geçebilirsin. Tabii ki 560 liralık soğutucu da gayet yeterli ama bütçen varsa alabilirsin.hocam öncesinde kule tipi fanla kullandım sanırım olur ya yine de araştırayım
Açıkçası sıcaklıktan çok çektim oturduğum yerde baya sıcak bi şehir o yüzden almışken kaliteli alayım diyorumBen geçenlerde araştırmıştım o kasaya ak400 sığıyormuş, bunun da yüksekliği aynı yani sığar. Thermalright Peerless Assassin alıp geçebilirsin. Tabii ki 560 liralık soğutucu da gayet yeterli ama bütçen varsa alabilirsin.
Tamam işte Thermalright Peerless Assassin fazlasıyla kaliteli.Açıkçası sıcaklıktan çok çektim oturduğum yerde baya sıcak bi şehir o yüzden almışken kaliteli alayım diyorum
phantom sprit daha iyi olurTamam işte Thermalright Peerless Assassin fazlasıyla kaliteli.
Aralarında 100 TL fark vardı şimdi 300 TL fark var, bence o farkı vermeye değecek bir fark yok.phantom sprit daha iyi olur
Zaten 1800 tl vereceği zaman 200 daha ekleyip Frost Commander alması çok daha f/p bir seçim olurphantom sprit daha iyi olur
biri 6 boru biri 7 boru değiyor aynı işlemciyi attığın soğutucuyla kullanıuyordum ısınıyor phantom olanlar daha serin çalışıyorAralarında 100 TL fark vardı şimdi 300 TL fark var, bence o farkı vermeye değecek bir fark yok.
Yok daha bugün araştırdım 1-2 derece fark ediyor, sadece arada 100 tl fark varsa phantom spirit alınır. Phantom spirit seçerse istediği renge ayarlayabileceği argb özelliği de kaybediyor.biri 6 boru biri 7 boru değiyor aynı işlemciyi attığın soğutucuyla kullanıuyordum ısınıyor phantom olanlar daha serin çalışıyor