Neler Yeni

R5 7500F için termal macun lazım

siyabent

80+ Silver
Kule tipi soğutucuda aldım termal macun lazım ne önerirsiniz

muhibbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ömer Alameşe
Hocam sizinle aynı dönemde aynı seviye sistem topladığımız için çok ortak yönümüz var :D
Size direkt bir model söylemeyeceğim ama şunu söyleyebilirim.
1- Pump Out konusunda aşırı endişeniz olmasın zaten çok sıcak bir işlemci değil yani aşırı önemsemeyin.
2- 1 gram olanlardan bence almayın. En azından 2 gram alın ki hata yaparsanız tekrar macun beklemeyin. Hata yapmazsanız da 6 ay 1 sene sonra yenilersiniz. Bekleyince bir şey olmuyor diye biliyorum zaten kapalı oluyor.

Model olarak da genelde Mx-6, Mx-4, MasterGel Maker, Thermal Grizzly tavsiye ediliyor. Hangisini alsanız işinizi görür. Detaylı araştıracaksanız bunlar arasından seçebilirsiniz.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Aldığın Kule tipi içinde tf7 geliyor olması lazım o güzeldir bi kontrol et geliyormuş gelmiyormuş diye

siyabent

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,948
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Ysuflix

80+ Gold
TF7 aşırı üst seviye iyi bi macun. Zaten sıkarken hamur gibi olduğunu, eline alıp eline bulaşmadığını falan da görürsün. Kıvamı dolayısıyla çok iyi. Sakın spatula ile yaymaya çalışma çünkü hamur gibi olduğu için yayılmıyor. İşlemcinin üstüne X yap ve bırak. Montajdan sonra aida64 ile 10-15 dakika stres testi çalıştır macun ısıdan dolayı baya yumuşasın ve homojen şekilde yayılsın ısınıp. Harici macun alıp para harcama bidaha.

siyabent

80+ Silver
TF7 aşırı üst seviye iyi bi macun. Zaten sıkarken hamur gibi olduğunu, eline alıp eline bulaşmadığını falan da görürsün. Kıvamı dolayısıyla çok iyi. Sakın spatula ile yaymaya çalışma çünkü hamur gibi olduğu için yayılmıyor. İşlemcinin üstüne X yap ve bırak. Montajdan sonra aida64 ile 10-15 dakika stres testi çalıştır macun ısıdan dolayı baya yumuşasın ve homojen şekilde yayılsın ısınıp. Harici macun alıp para harcama bidaha.
İçinde geliyorsa fanın dediğiniz gibi yapar görsellerle desteklerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada biraz fırına atayım spatulayla yayayım :D

En son 10 11 yaşında yapmıştım termal macun değişimi çok uzun zaman oldu :D bakalım

YazılımKafa

80+ Gold
Hangi modeli aldın? Bende thermalright phantom spırıt 120 evo var. İçinden tf 7 çıktı. Kendim thermalgrizzly kryonaut extreme aldım. Tf 7 yle benzer performansı var. İstersen al istersen alma. Çok fark olmaz. İçinden tf7 çıkıyorsa pek gerekli değil

siyabent

80+ Silver
Hangi modeli aldın? Bende thermalright phantom spırıt 120 evo var. İçinden tf 7 çıktı. Kendim thermalgrizzly kryonaut extreme aldım. Tf 7 yle benzer performansı var. İstersen al istersen alma. Çok fark olmaz. İçinden tf7 çıkıyorsa pek gerekli değil
Heee varmış

İyi iyi bundanda kurtulduk

Ekler

• IMG_1215.png
    IMG_1215.png
    963.9 KB · Hit: 7
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,185