Hocam sizinle aynı dönemde aynı seviye sistem topladığımız için çok ortak yönümüz varKule tipi soğutucuda aldım termal macun lazım ne önerirsiniz
cooler master iyi macun biraz pahalınormal bir tane Alsan yeter
Almana gerek yok thermalright tf7 termal macun geliyor soğutucunun yanında.Kule tipi soğutucuda aldım termal macun lazım ne önerirsiniz
İçinde gelen varsa işinizi görür, yok ise mx4-6, thermal grizzly falan hepsi işinizi görür hocam.Yanlış değilsem dahil değildir yazıyordu
İçinde geliyorsa fanın dediğiniz gibi yapar görsellerle desteklerimTF7 aşırı üst seviye iyi bi macun. Zaten sıkarken hamur gibi olduğunu, eline alıp eline bulaşmadığını falan da görürsün. Kıvamı dolayısıyla çok iyi. Sakın spatula ile yaymaya çalışma çünkü hamur gibi olduğu için yayılmıyor. İşlemcinin üstüne X yap ve bırak. Montajdan sonra aida64 ile 10-15 dakika stres testi çalıştır macun ısıdan dolayı baya yumuşasın ve homojen şekilde yayılsın ısınıp. Harici macun alıp para harcama bidaha.
Hangi modeli aldın? Bende thermalright phantom spırıt 120 evo var. İçinden tf 7 çıktı. Kendim thermalgrizzly kryonaut extreme aldım. Tf 7 yle benzer performansı var. İstersen al istersen alma. Çok fark olmaz. İçinden tf7 çıkıyorsa pek gerekli değilKule tipi soğutucuda aldım termal macun lazım ne önerirsiniz
Heee varmışHangi modeli aldın? Bende thermalright phantom spırıt 120 evo var. İçinden tf 7 çıktı. Kendim thermalgrizzly kryonaut extreme aldım. Tf 7 yle benzer performansı var. İstersen al istersen alma. Çok fark olmaz. İçinden tf7 çıkıyorsa pek gerekli değil
Hocam kasanızın markası neKule tipi soğutucuda aldım termal macun lazım ne önerirsiniz