berkecan3169
80+
deepcool ls520se sıvı soğutma ile kullanılacak çok pahalı olmayan ama kaliteli bir macun arıyorum..
Sıvı soğutmanın yanında macun gelmedi mi? MX-6 iş görür.deepcool ls520se sıvı soğutma ile kullanılacak çok pahalı olmayan ama kaliteli bir macun arıyorum..
bütce nedirdeepcool ls520se sıvı soğutma ile kullanılacak çok pahalı olmayan ama kaliteli bir macun arıyorum..
geldi ama pek kaliteli değil sanırım 1500 rpm hızda bile 70 75 dereceleri görüyor mx6 hakkında kötü yorumlar gördüm mx4 daha mı iyi olurSıvı soğutmanın yanında macun gelmedi mi? MX-6 iş görür.
200-300 ama tek kullanımlık olmasın 2-3 sefer sıkabileyimbütce nedir
Thermal grizzly çok sağlam macun bence onu almalısın ama 2-3 sefer gider mi bilmiyorumda bence gider çok bol kulanmazsangeldi ama pek kaliteli değil sanırım 1500 rpm hızda bile 70 75 dereceleri görüyor mx6 hakkında kötü yorumlar gördüm mx4 daha mı iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
200-300 ama tek kullanımlık olmasın 2-3 sefer sıkabileyim
MX-4 dense MX-6 daha iyidir.geldi ama pek kaliteli değil sanırım 1500 rpm hızda bile 70 75 dereceleri görüyor mx6 hakkında kötü yorumlar gördüm mx4 daha mı iyi olur
200-300 ama tek kullanımlık olmasın 2-3 sefer sıkabileyim
1 gram macunla 2 kullanım bile zor, 0.7 gram civarı ideal oluyor bir kullanıma. Macun iyi o ayrı.Thermal grizzly çok sağlam macun bence onu almalısın ama 2-3 sefer gider mi bilmiyorumda bence gider çok bol kulanmazsan
Sen öyle diyorsan öyledir hocam bilmiyorum alıp hiç sıkmadım ama mx-6'Da iyidirMX-6 daha iyidir.
1 gram macunla 2 kullanım bile zor, 0.7 gram civarı ideal oluyor bir kullanıma.