Neler Yeni

Öneri r5 7500f işlemciden hangi işlemciye geçebilirim

The Semih

80+ Gold
bu doyumsuzluk değil sadece elimdeki olanaklarla en iyisini kullanmak istiyorum. ben günün yarısını oyun oynayarak geçiriyorum. doğal olarakta konforumu arttırmak açısından iyi olanı tercih ediyorum. 2 iş yapıyorum aynı anda alım gücüm bi nebze de olsa var. dışarıda cafede restorana vereceğim parayı oyuna veriyorum aslında çok ekstra bişey yapmıyorum :D bu arada ekonomi kötü zaten.
7800x3d senin gibi keyfiye geçenler yüzünden bu kadar zam yedi, talep inanılmaz artmış işlemciye. Ondan böyle konusuyom elinizdekiyle idare etseniz fiyatı 9k lara kadar düşerdi emin ol.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
7800x3d senin gibi keyfiye geçenler yüzünden bu kadar zam yedi, talep inanılmaz artmış işlemciye. Ondan böyle konusuyom elinizdekiyle idare etseniz fiyatı 9k lara kadar düşerdi emin ol.
wooow iddialı sözler. sen kimsin reis. dış bandal ? ben performansından dolayı tercih ediyorum. yani para vermek için değil. senin keyfine almayalım doğru sen daha önemlisin. 9 bine düşse nolacak sen alacaksın ben alacağım yine bu fiyata çıkacak ki zaten öyle oldu. farkettin mi bilmiyorum ben pahalı alıyorum zamanında 9 a alanlara dişini geçir. yapamazsın da neyse
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirin zor gibi ama o işlemci dışında diğerlerine geçmek mantiksiz
bende aynı şekilde düşünüyorum. teşekkürler hocam

asko56

80+ Silver
evet ama zorlayıp 7800x3d almak daha mı mantıklı olur. çünkü bu işlemci oyunlarda çok iyi performans veriyor

ben de o şekilde düşündüm ama sadece indirim olursa alınabilir gibi diğer türlü pahalı indirim kovalamak lazım

darboğaz oluyor mu diye soruyorsanız olmuyor. ancak fps oyunlarında işlemci odaklı performans olduğu için ciddi fps farklılıkları oluyor. 7800x3d nin oyunda gösterdiği performansı bilmeyen yoktur
bence hazır sistem alınmıyorsa artık 7800x3d alınmaz çünkü artık yavaş yavaş stokları azalıyor ve üretimi bitiriliyor yeni x870 anakartlar geldi ocak ayında 1-2 aya kalmaz yeni 9000x3d işlemcileri görecegiz demektir hem daha güncel olması ve hemde amd tarafından bios güncellemesi ile performansı arttırılan 9000 serisini almak daha avantajlı şuan için tabi dedigim gibi sadece işlemci için hazır sistemelrde hala 7800x3d avantajlı

mesela daha bu hafta başında 14 bin tl olan 7800x3d şuan 16 bin tl ye kadar çıkımış durumda arada fark 9600x ile 6000 tl verilmez

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
bence hazır sistem alınmıyorsa artık 7800x3d alınmaz çünkü artık yavaş yavaş stokları azalıyor ve üretimi bitiriliyor yeni x870 anakartlar geldi ocak ayında 1-2 aya kalmaz yeni 9000x3d işlemcileri görecegiz demektir hem daha güncel olması ve hemde amd tarafından bios güncellemesi ile performansı arttırılan 9000 serisini almak daha avantajlı şuan için tabi dedigim gibi sadece işlemci için hazır sistemelrde hala 7800x3d avantajlı

mesela daha bu hafta başında 14 bin tl olan 7800x3d şuan 16 bin tl ye kadar çıkımış durumda arada fark 9600x ile 6000 tl verilmez
ama reis 9000 serisi için soket yapısı ne olacak aynı mı yoksa ben tekrar anakart değiştiremem ki

asko56

80+ Silver
ama reis 9000 serisi için soket yapısı ne olacak aynı mı yoksa ben tekrar anakart değiştiremem ki
aynı hocam am5 soket hepsi aynı amd de öyle soket mevzusu yok hepsi soket am5

amd nin güzel yanı bu anakarta paranı harca iyi anakart al sonra 2027 ye kadar çıkan her işlemciyi tak kullan

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
aynı hocam am5 soket hepsi aynı amd de öyle soket mevzusu yok hepsi soket am5

amd nin güzel yanı bu anakarta paranı harca iyi anakart al sonra 2027 ye kadar çıkan her işlemciyi tak kullan
neyse bekliyim o zaman ben intel gibi soket değiştirecek falan sandım da öyle olmaması iyiymiş. zaten şuanda işlemcim yeterli 9000 çıkınca eğer uymazsa bile 7800x3d belki fiyatı geriler

asko56

80+ Silver
neyse bekliyim o zaman ben intel gibi soket değiştirecek falan sandım da öyle olmaması iyiymiş. zaten şuanda işlemcim yeterli 9000 çıkınca eğer uymazsa bile 7800x3d belki fiyatı geriler
beklemenizi gerketiricek bir durum yok zaten 9000x3d ler geldigi anda zaten 7000 serisinin üretimini amd sonlandırıcaktır fiyatlar dahada artar avrupada yada amerikada yaşamıyorsunuz türkiyede yaşıyorsunuz ara ara cuma günleri incehesap gaming gecelerini takip edin belki 7800x3d düşürürsünüz illa 15 bin tl vericeksiniz bir işlemciye 9700x de bakabilirsiniz

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
beklemenizi gerketiricek bir durum yok zaten 9000x3d ler geldigi anda zaten 7000 serisinin üretimini amd sonlandırıcaktır fiyatlar dahada artar avrupada yada amerikada yaşamıyorsunuz türkiyede yaşıyorsunuz ara ara cuma günleri incehesap gaming gecelerini takip edin belki 7800x3d düşürürsünüz illa 15 bin tl vericeksiniz bir işlemciye 9700x de bakabilirsiniz

yok 9000x3d 7800x3d den iyi değil şuanlık bekleyeceğim teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,682
Üyeler
163,701
Son üye
İmTeo
Top Bottom