Ekran kartı markası çöp müAnakart çöp, ekran kartı markası çöp, ramlerin Cl değeri daha kötü olamaz zaten
Ekran kartı markasının çöp olduğundan emin misiniz?Anakart çöp, ekran kartı markası çöp, ramlerin Cl değeri daha kötü olamaz zaten
Hocam bütçem 45 bin TL bana önerebileceğiniz hazır sistem veya toplama sistem var mı? Ekran kartı 5060 ti da olabilir ama amd ye çok sıcak bakmıyorum.Ekran kartı markasının çöp olduğundan emin misiniz?
İnceleme Başlık 'Inno3D RTX 5070 İnceleme'
Dostlar selam son zamanlarda 25.600TL'e satılan bu kartı satın aldım taktım kullanıyorum ön incelemelerimi sizlere teker teker aktaracağım iyi okumalarCPU Z Verileri:
![]()
GPU Z Verileri:
![]()
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Furmark sonuçlarından önce sistemimde ki soğutmayı etkeleyen şeyler:-Deepcool CH370 + Camı kapalı
-ID Cooling 240mm CPU...
- Skynel
- Cevaplar: 100
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
buna da dikkat etmek lazımYükselme secenekleri kötü fazeon iddialı bir marka kötü değil ama iddia ettiği kadar iyi mi? MSI thermalright gibi büyük markalar ile aynı fabrikada üretim yapıyoruz diyorlar
En ucuz 2 fanlı bende kullandım bu markadan arkadaşlarla oyun oynuyoz kimden geliyo bu fan sesi diyorlar uçak kalkiho sankiEkran kartı markası çöp mü![]()
fan ayarı + undervolt yapmadan kullanmışsın?En ucuz 2 fanlı bende kullandım bu markadan arkadaşlarla oyun oynuyoz kimden geliyo bu fan sesi diyorlar uçak kalkiho sanki