palit iyi markadır sorun çıkarmaz Asus msi diye fazla para vermenin mantığı yokvaktinizi alıyorum ama palit marka iyi mi 4070 super neden o kadar ucuz onun yerine aynı fiyata asus dual rtx 4070 12 gb alınır mı?
palit iyi markadır sorun çıkarmaz Asus msi diye fazla para vermenin mantığı yokvaktinizi alıyorum ama palit marka iyi mi 4070 super neden o kadar ucuz onun yerine aynı fiyata asus dual rtx 4070 12 gb alınır mı?
bilgili birisiniz sanırsam ryzen 5 7500f mi yapmalıyım 7600 mü bide bu sistemi alsam yaza kadar soğutucusuz beni götürür mü?Inno seç.
7600 yap Arada 130₺ fark var bence değer stok soğutucu ile undervolt yani düşük voltaj da diyim kullanırsın bence bende daha almadım ama öyle yani sadece %25 falan daha az performans alırsın gerçi seni de pek etkilemez soğutucu alınca normal kullanıma geçersinbilgili birisiniz sanırsam ryzen 5 7500f mi yapmalıyım 7600 mü bide bu sistemi alsam yaza kadar soğutucusuz beni götürür mü?
teşekkür ederim iyi akşamlar7600 yap Arada 130₺ fark var bence değer stok soğutucu ile undervolt yani düşük voltaj da diyim kullanırsın bence bende daha almadım ama öyle yani sadece %25 falan daha az performans alırsın gerçi seni de pek etkilemez soğutucu alınca normal kullanıma geçersin
Sen sadece dediğimi yap bence benim dediğim sistem eğer Kasım ayında gelirse vatana vatanın kapılarını aşındır fakat gelmezse gamegarajdab alırsın tertemiz kullanırsınbilgili birisiniz sanırsam ryzen 5 7500f mi yapmalıyım 7600 mü bide bu sistemi alsam yaza kadar soğutucusuz beni götürür mü?
Çok güzel sistemmiş kaçtıbak bakalım şuna belki işine yarar , fena değil gibi https://www.vatanbilgisayar.com/int...g-prime-z790m-plus-ddr5-1tb-ssd-16gb-ram.html