R5 7500F ve 9060 XT GAMING OC 16GB için ram ve anakart tavsiyesi gerekiyor

Aslında b650m-k piyasada bulunmuyor muadil olarak ne alınabilir başka seçenekler var mı ? biostar da güzelmiş ama PCIe 4.0 gözüküyor asusunki 5.0 Aslında1 tane link var trendyolda ve 1.5k ekstra vermeye değer gibi geldi ama trendyol pek güven vermiyor açıkcası
Valla ben 500gb SSD 16gb ramla takılmayı düşünüyorum biraz o yüzden bunlardan hafif kırpıp oradan bir parça alırım diye düşünüyorum ekran kartı da b580 olacak zaten. Şuan indirim kovaliyorum
Hocam rami 1x16 alıp ilerde aynı modelden alıp 32gb yapabilirsin fakar onu harici kasa+psu kesinlikle öneririm.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ana kart olur linkteki kasa iyi olabilir fakat psu hakkında hiç bir bilgi yok kumar bir tık ben olsam 700 tl fazla verir garanti ürün alırım.
https://www.fsplifestyle.com/tr/product/HYPER80plusPRO650W.html
İçindeki PSU bu demişler hocam

Hocam rami 1x16 alıp ilerde aynı modelden alıp 32gb yapabilirsin fakar onu harici kasa+psu kesinlikle öneririm.

ana kart olur linkteki kasa iyi olabilir fakat psu hakkında hiç bir bilgi yok kumar bir tık ben olsam 700 tl fazla verir garanti ürün alırım.
kasa olarak ışıksız daha sade ne önerebilirsiniz ya da 2.5k bandında bir şeyler olur mu ?

Valla ben 500gb SSD 16gb ramla takılmayı düşünüyorum biraz o yüzden bunlardan hafif kırpıp oradan bir parça alırım diye düşünüyorum ekran kartı da b580 olacak zaten. Şuan indirim kovaliyorum

Hoocam ben internetten almak konusunda biraz çekiniyorum da sizin düşünceleriniz nedir ? Hepsibuarada ve Trendyol biraz geriyor

Son düzenleme:
kasa olarak ışıksız daha sade ne önerebilirsiniz ya da 2.5k bandında bir şeyler olur mu ?

Hoocam ben internetten almak konusunda biraz çekiniyorum da sizin düşünceleriniz nedir ? Hepsibuarada ve Trendyol biraz geriyor
Önemli olan satıcılar. Kendi satıcıysa alınır. Vatan, Media Markt, Teknosa falan satıyor yani güvenilir satıcılar var ama bende bazılarına güvenmiyorum karar verdikten sonra araştırmak lazım.

hocam bende ışıklı sevmiyorum fakat çok f/p olduğu için onu önerdim rgb kablolarını sökebilirsiniz.

çok fazla bir bilgi yok fakat C-/C tier kullanılabilir bir psu ve fsp zaten kötü olma ihtimali çok az.

• Beğen
Reaksiyonlar: H061
Geri