Hocam üzülerek belirtmek isterim kasamin üstü 240 mm destekliyormus bende sonradan öğrendim üzüldüm şimdi kule tipi alacağım sanırım![]()
MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.862,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
9700x veya 7800x3d alacam yanına da buKasama tam uyacak argb LCD ekranlı kule tipi yada sıvı soğutmaya ihtiyacım var R5 7600 kullanıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler. Buz tutsun işlemci sağlam bir soğutma lazım.
Hocam direk bu aklımda fakat imzamdaki kasa ön panel hariç 360 desteği yokmuş benim kasa değişmem şart9700x veya 7800x3d alacam yanına da bu
![]()
Thermalright Frozen Warframe Pro 360 Black ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yeni genel pompa ve soğuk plaka tasarımı, sessiz pompa çalışması ve aşağıdaki özellikleri sunar ağır ısı yüklerini CPU’dan radyatöre hızlı bir şekilde aktarırwww.gaming.gen.tr
Kule tipi var mı öyle argb LCD ekranlı falan?9700x veya 7800x3d alacam yanına da bu
![]()
Thermalright Frozen Warframe Pro 360 Black ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yeni genel pompa ve soğuk plaka tasarımı, sessiz pompa çalışması ve aşağıdaki özellikleri sunar ağır ısı yüklerini CPU’dan radyatöre hızlı bir şekilde aktarırwww.gaming.gen.tr