- Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemcinin yanında 1 tane sıvı soğutma geliyorama hocam şuan ki sıcaklıkları hesaba katarsak kule tipi soğutucu yada bir tane sıvı soğutma iyi gider çünkü stok fana bırakılacak iş değil
işlemcinin yanında 1 tane sıvı soğutma geliyorama hocam şuan ki sıcaklıkları hesaba katarsak kule tipi soğutucu yada bir tane sıvı soğutma iyi gider çünkü stok fana bırakılacak iş değil
benim ilk attığım linktte zaten 7600x başka bir arkadaşın attığı sistemde 7500f konu benim ilk attığım linkle alakalı. arkadaşın attığı kasada da 7600x e yükseltebilirim fakat 700W yeter mi bilemiyorumhocam siz özelleştirip 7600x olanı mı alacaksınız ?
hocam gayet yeterli olacaktır ekran kartı 260 w işlemci ise 105 w alıyor kalan parçalar içinde 120 w versek yinede kurtarıyor içiniz rahat olabilirbenim ilk attığım linktte zaten 7600x başka bir arkadaşın attığı sistemde 7500f konu benim ilk attığım linkle alakalı. arkadaşın attığı kasada da 7600x e yükseltebilirim fakat 700W yeter mi bilemiyorum
teşekkür ederim hocamhocam gayet yeterli olacaktır ekran kartı 260 w işlemci ise 105 w alıyor kalan parçalar içinde 120 w versek yinede kurtarıyor içiniz rahat olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
sistemi hocamın attığı gibi alabilirsiniz