Mertcetinkaya06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 235
- Bütçe
- 1000
Merhabalar;
Max 68 69 görüyor ekstra sıvı soğutma kule tipine ihtiyaç varmı?
Yük altında değildir o ve iyi sayılabilir ben 12100f e snowman m200 aldım geçtimMerhabalar;
GTA 5 VALORANT GÜNCEL DEĞERLERYük altında değildir o ve iyi sayılabilir ben 12100f e snowman m200 aldım geçtim
İyi sayılabilir ama 200/250tl gibi makul fiyata snowman m200 le ört 10 derece dusecektirGTA 5 VALORANT GÜNCEL DEĞERLER
Dediğiniz modele bir bakıyımİyi sayılabilir ama 200/250tl gibi makul fiyata snowman m200 le ört 10 derece dusecektir
Ben mod fln kuruyorum quant v gibi bnim cpu 96 dereceye kadar çıktı hava akışı kötü ne yazikki ve termal macun 1.8mk yani kötü babama macun aldırınca böyle oluyor bide büyük siringada
N11 yeni üye fırsatıyla 225 TL'den 185 e düştü yani bu fiyata düzgün 1 tane kasa fanı bulamıyorsun neredeyseDediğiniz modele bir bakıyım
Isınan bir işlemci değildir kendisi occt testinde 80 dereceyi geçmez oyunlardada 60-65 derece bandında olacaktır bütçe varsa illa soğutucu alacağım diyorsanız deepcool ak400 ile sıcaklıkları 20 25 derece kadar aşağı çekebilirsiniz.Merhabalar;
Teşekkür ederim sıvı soğutucu ne alabilirim güzel dursun derdim kasanın içinde..Isınan bir işlemci değildir kendisi occt testinde 80 dereceyi geçmez oyunlardada 60-65 derece bandında olacaktır bütçe varsa illa soğutucu alacağım diyorsanız deepcool ak400 ile sıcaklıkları 20 25 derece kadar aşağı çekebilirsiniz.
Kasanız buna imkan tanıyor ise ileriye dönükte bir yatırım olurTeşekkür ederim sıvı soğutucu ne alabilirim güzel dursun derdim kasanın içinde..
Teşekkürler..Kasanız buna imkan tanıyor ise ileriye dönükte bir yatırım olur
Rgb olarak
![]()
DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 1.999,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Argb olarakta bu
![]()
DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.725,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1000 TL'lik bütçenin üzerinde bu ürünler 5500 gibi bir işlemci için sıvı soğutmaya gerek yok şık durması için uygun boşluklara RGB 2 adet fan takmanız yeterli