Ryzen 5 5500 var hangi soğutucuyu almalıyım

Phantom Spirit alsan işlemci donar valla

hyper 212 x derken kastınız black x duo ise berbat seçim, gereksiz pahalı 200tl ucuza peerless assassin in digital versiyonu satılıyor, hadi digital almadın argb versiyonu 700tl düz versiyonu 800tl daha ucuz(hepsi aynı performans sadece digital ekranlı argb ışıklı düzde ışık yok)

hyper 212x yazdığımda bayağı bir zayıf soğutucu çıkıyor onu aldıysanız umarım uygun bir fiyata almışsınızdır çünkü pek iyi durmuyor
sence xigmatek markası nasıl
yada rampage iced120 var iadeye götürebilirim
daha takmadım
oturacak gibide değil anakarta çok büyük ve ramlar çok yakın

sence xigmatek markası nasıl
yada rampage iced120 var iadeye götürebilirim
daha takmadım
oturacak gibide değil anakarta çok büyük ve ramlar çok yakın
dostum iade et alma vatandan xigmatek rampage cooler master(genel olarak fiyatına değcek anlamda kaliteli değil) iyi değil

thermalright dediğimiz marka sonuna kadar kaliteli ve güvenilir, alabilceğin en iyi kule tipi şu anda phantom spirit ve peerless assassin

aynı şekilde gaming gen trde öyle, eğer çekindiğin mesele gaming gen tr ise hepsiburada ve birkaç e ticaret sitesi üzerinden betaplus isminde bir satıcı thermalright soğutucuları satıyor

eğer ailen internetten almana kesinlikle izin vermiyor ise veya başka bir durum varsa ve tek seçenek vatan ise hyper 212 black al tek fanlı olan:

vatan kart üyelerine 1600 diyor bilmiyorum var mı sende ama yoksada black x duo al

ikiside peerless assassin gibi bir soğutucu varken alıncak soğutucular değil bu arada haberin olsun peerless assassin alabiliyorsan imkanın varsa eğer alma bunları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer kasa büyüklüğü sorunu yaşıyor isen kasa modelini söyle bakalım max ne girer ne girmez

Phantom spirith al uzun bir süre daha soğutucu derdin olmaz

dostum iade et alma vatandan xigmatek rampage cooler master(genel olarak fiyatına değcek anlamda kaliteli değil) iyi değil

thermalright dediğimiz marka sonuna kadar kaliteli ve güvenilir, alabilceğin en iyi kule tipi şu anda phantom spirit ve peerless assassin

aynı şekilde gaming gen trde öyle, eğer çekindiğin mesele gaming gen tr ise hepsiburada ve birkaç e ticaret sitesi üzerinden betaplus isminde bir satıcı thermalright soğutucuları satıyor

eğer ailen internetten almana kesinlikle izin vermiyor ise veya başka bir durum varsa ve tek seçenek vatan ise hyper 212 black al tek fanlı olan:

vatan kart üyelerine 1600 diyor bilmiyorum var mı sende ama yoksada black x duo al

ikiside peerless assassin gibi bir soğutucu varken alıncak soğutucular değil bu arada haberin olsun peerless assassin alabiliyorsan imkanın varsa eğer alma bunları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer kasa büyüklüğü sorunu yaşıyor isen kasa modelini söyle bakalım max ne girer ne girmez
dün vatana gittim iadesini ettim adam zalman çift kule tipi diye bir soğutucu önerdi güney kore malıymış onu aldım takdırdım montajını çok özenli yapamadı ama işlemci %100 kullanıldıgında 5 dk yüke bindi 65 i geçmiyor fan sesi vsrede yok işlemcim çok iyi bişey değil benim acaba 5600x e fln geçiş yapsam onları iyi bir şekilde soğutabilirmi bide kasamın hava sürkilasyonu çok iyi değil akvaryum beyaz kasaya geçiş yapacağım

dün vatana gittim iadesini ettim adam zalman çift kule tipi diye bir soğutucu önerdi güney kore malıymış onu aldım takdırdım montajını çok özenli yapamadı ama işlemci %100 kullanıldıgında 5 dk yüke bindi 65 i geçmiyor fan sesi vsrede yok işlemcim çok iyi bişey değil benim acaba 5600x e fln geçiş yapsam onları iyi bir şekilde soğutabilirmi bide kasamın hava sürkilasyonu çok iyi değil akvaryum beyaz kasaya geçiş yapacağım
Senin için yeterli olacaksa, kafanı karıştırmaya gerek yok. Aldığın model belki çok iddialı değil ama seni üzmeyecekse, gayet kullanılır. Hem zaten senin kullanımına göre karar verecek olan yine sensin. 5600xte belki biraz daha ısınır ama 80 i geçiceğini sanmıyorum en kötü 70-74 arası takılır, hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,949
Üyeler
173,907
Son üye
phnxgod2
Geri