Neler Yeni

R6 10k nam ne alıyım?

ElectriX

80+ Silver
Bütün binlik karakterleri açtım. 10K para kastım. Ne almalıyım?

ElectriX

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim aklımda blackbeard, jackal ve caveria vardı. Her iki tarafta olur farketmez. Bunda (lesion) çarpı şeklinde savaş dikeni mi var? Bunlar yerde gözükmez mi neden bassınlar?

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Benim aklımda blackbeard, jackal ve caveria vardı. Her iki tarafta olur farketmez. Bunda (lesion) çarpı şeklinde savaş dikeni mi var? Bunlar yerde gözükmez mi neden bassınlar?
görünmez yani dikkatli bakmazsan görmezsin jackal açma her dereceli maçta banlanıyor zaten blackbeardda nerflendi art8k bir önemi yok zehirli dikeni var lesion in sinirsiz

ElectriX

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
görünmez yani dikkatli bakmazsan görmezsin jackal açma her dereceli maçta banlanıyor zaten blackbeardda nerflendi art8k bir önemi yok zehirli dikeni var lesion in sinirsiz
Keşke bu saatte yazmasaydı :D Neyse blackbeard hoşuma gitti aldım aldıktan sonra 1.5k kastım. Bi dahakine Lesion alcam.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Oyuna yeni başladım (Gold edition var) Blackbeard oynayamıyorum kötü bir karakter gibi geliyor bana .d

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Jackal ve Caveira alırsan derecelide çok oynayamazsın. Derecelinin başında hep o ikisini engelliyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,889
Üyeler
163,737
Son üye
saizi893
Top Bottom