LesionBütün binlik karakterleri açtım. 10K para kastım. Ne almalıyım?
görünmez yani dikkatli bakmazsan görmezsin jackal açma her dereceli maçta banlanıyor zaten blackbeardda nerflendi art8k bir önemi yok zehirli dikeni var lesion in sinirsizBenim aklımda blackbeard, jackal ve caveria vardı. Her iki tarafta olur farketmez. Bunda (lesion) çarpı şeklinde savaş dikeni mi var? Bunlar yerde gözükmez mi neden bassınlar?
Keşke bu saatte yazmasaydı Neyse blackbeard hoşuma gitti aldım aldıktan sonra 1.5k kastım. Bi dahakine Lesion alcam.görünmez yani dikkatli bakmazsan görmezsin jackal açma her dereceli maçta banlanıyor zaten blackbeardda nerflendi art8k bir önemi yok zehirli dikeni var lesion in sinirsiz
Oyuna yeni başladım (Gold edition var) Blackbeard oynayamıyorum kötü bir karakter gibi geliyor bana .dBenim aklımda blackbeard, jackal ve caveria vardı. Her iki tarafta olur farketmez. Bunda (lesion) çarpı şeklinde savaş dikeni mi var? Bunlar yerde gözükmez mi neden bassınlar?
Jackal ve Caveira alırsan derecelide çok oynayamazsın. Derecelinin başında hep o ikisini engelliyorlar.Benim aklımda blackbeard, jackal ve caveria vardı. Her iki tarafta olur farketmez. Bunda (lesion) çarpı şeklinde savaş dikeni mi var? Bunlar yerde gözükmez mi neden bassınlar?