Konu yok. Online bir FPS oyunu.Oyunun konusu nedir ben de denk geldim de alsam mı almasam mı kararsız kaldım
Alıcaksanız sanırım diğer paketleri almanızı öneriyorlar.Operatörler mevcut onlarda daRainbow six siege steamde indirimde
Online 5v5 FPS oyunu. oynayarak para kazanıp karakter açıyorsun, her karakterin kendine has özellikleri mevcut. Güzel oyun, arkadaş ortamı da varsa sarıyorOyunun konusu nedir ben de denk geldim de alsam mı almasam mı kararsız kaldım
aldım çok yavaş geldi oyun iade etti herkes sevmeye bilir bence ağır oyun sıkıldım oyanrkenRainbow six siege steamde indirimde
cs gibi 5v5 bir mapte rehine kurtarma veya bomba kurma gibi görevleri yapıyorsun ama tamamen stratejiye dayalı bir oyun. beklemeyi ve zamanında hangi karakterin hangi özelliğini kullanmayı bilmen gerekiyor. ilk başlarda aşırı sıkıcı gelebilir yaklaşık 10-12 saatten sonra aşırı bağımlı yapıyorOyunun konusu nedir ben de denk geldim de alsam mı almasam mı kararsız kaldım
valorant gibi diyebilir miyiz? cs go oynuyorum sadece ona istinaden alınır mı peki?cs gibi 5v5 bir mapte rehine kurtarma veya bomba kurma gibi görevleri yapıyorsun ama tamamen stratejiye dayalı bir oyun. beklemeyi ve zamanında hangi karakterin hangi özelliğini kullanmayı bilmen gerekiyor. ilk başlarda aşırı sıkıcı gelebilir yaklaşık 10-12 saatten sonra aşırı bağımlı yapıyor
Valorant veya CS:GO'ya benzemiyor. Stratejik operasyon diyebiliriz. Oyun daha yavaş ilerliyor.valorant gibi diyebilir miyiz? cs go oynuyorum sadece ona istinaden alınır mı peki?
kararsız kaldım bilemedim ya. oyun türkçe mi peki?Valorant veya CS:GO'ya benzemiyor. Stratejik operasyon diyebiliriz. Oyun daha yavaş ilerliyor.