A Alprn0511 80+ Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 34 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Alperen Üstün 10 Nisan 2023 #1 r6 yı uzun zamandır oynamıyordum ve tekrar oynamaya başladım başka bir hesabı steama bağlıyamıyorum ve eski hesabımı nasıl bulabılırım bilmıyorum steamden falan bulma şansım var mıdır
r6 yı uzun zamandır oynamıyordum ve tekrar oynamaya başladım başka bir hesabı steama bağlıyamıyorum ve eski hesabımı nasıl bulabılırım bilmıyorum steamden falan bulma şansım var mıdır
A Alprn0511 80+ Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 34 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Alperen Üstün 10 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 JSezar yazmış: ubisoft hesabına bağlandın mı? Devamı için tıklayın... hayır bağlanmadım farklı bir ubısoft hesabı açtım
JSezar yazmış: ubisoft hesabına bağlandın mı? Devamı için tıklayın... hayır bağlanmadım farklı bir ubısoft hesabı açtım
B Berke Eren 80+ Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 299 Dahası Reaksiyon skoru 149 İsim Berke 10 Nisan 2023 #4 Alprn0511 yazmış: hayır bağlanmadım farklı bir ubısoft hesabı açtım Devamı için tıklayın... ubisoft hesabını bulursan olur sadece başka türlü bağlanmaz.
Alprn0511 yazmış: hayır bağlanmadım farklı bir ubısoft hesabı açtım Devamı için tıklayın... ubisoft hesabını bulursan olur sadece başka türlü bağlanmaz.