warzone felan yukle onun mekanikleri daha iyi yüklemekten vazgeçersin.55GB idi bende sildim dün ama geri yükleyeceğim
Öyle düşünüyorum warzone mi r6 mı diyewarzone felan yukle onun mekanikleri daha iyi yüklemekten vazgeçersin.
Kesinlikle warzone. Sniperle adama bir vuruyosun gerçekteki gibi adamı 1 metre geri atıyor ölürken. silahlar mekanıkler felan süper. Araba sürüşü biraz kötü gibi ama sadece manevra yaparken. Onun harici baya güzel. Vede R6 gibi 6/6 12/12 karşılıklı catısılan bölümler var ama onlar ücretli diye hatırlıyom. 2 hafta ücretsiz olmuştu baya güzeldi. R6 danda güzeldi yani.Öyle düşünüyorum warzone mi r6 mı diye
Ama ben PUBG oyuncusuyum o ne olacakKesinlikle warzone. Sniperle adama bir vuruyosun gerçekteki gibi adamı 1 metre geri atıyor ölürken. silahlar mekanıkler felan süper. Araba sürüşü biraz kötü gibi ama sadece manevra yaparken. Onun harici baya güzel. Vede R6 gibi 6/6 12/12 karşılıklı catısılan bölümler var ama onlar ücretli diye hatırlıyom. 2 hafta ücretsiz olmuştu baya güzeldi. R6 danda güzeldi yani.
battleroyal modu ücretsiz onu oynarsın o zaman karşimAma ben PUBG oyuncusuyum o ne olacak
Kanka ücretli mod mu var ya kanka ben pubg e sporta oynucam hem ders hem drive bybattleroyal modu ücretsiz onu oynarsın o zaman karşim