warzone felan yukle onun mekanikleri daha iyi yüklemekten vazgeçersin.55GB idi bende sildim dün ama geri yükleyeceğim![]()
Öyle düşünüyorum warzone mi r6 mı diyewarzone felan yukle onun mekanikleri daha iyi yüklemekten vazgeçersin.
Kesinlikle warzone. Sniperle adama bir vuruyosun gerçekteki gibi adamı 1 metre geri atıyor ölürken. silahlar mekanıkler felan süper. Araba sürüşü biraz kötü gibi ama sadece manevra yaparken. Onun harici baya güzel. Vede R6 gibi 6/6 12/12 karşılıklı catısılan bölümler var ama onlar ücretli diye hatırlıyom. 2 hafta ücretsiz olmuştu baya güzeldi. R6 danda güzeldi yani.Öyle düşünüyorum warzone mi r6 mı diye![]()
Ama ben PUBG oyuncusuyum o ne olacakKesinlikle warzone. Sniperle adama bir vuruyosun gerçekteki gibi adamı 1 metre geri atıyor ölürken. silahlar mekanıkler felan süper. Araba sürüşü biraz kötü gibi ama sadece manevra yaparken. Onun harici baya güzel. Vede R6 gibi 6/6 12/12 karşılıklı catısılan bölümler var ama onlar ücretli diye hatırlıyom. 2 hafta ücretsiz olmuştu baya güzeldi. R6 danda güzeldi yani.
battleroyal modu ücretsiz onu oynarsın o zaman karşimAma ben PUBG oyuncusuyum o ne olacak![]()
Kanka ücretli mod mu var ya kanka ben pubg e sporta oynucambattleroyal modu ücretsiz onu oynarsın o zaman karşim