Neler Yeni

R6S daha hızlı kredi ve nam kasma?

İsmail_68

80+ Bronze
9 lira farkla deluxe aldım 70 saat oynadım şimdiden 1k olanların hepsi + deluxe operatörleri + mozzie ve goyo var bide 10k para var.
Deluxe candır :D

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oyun oynayarak gamepass'den al içinde vardır.
Peki aimimi geliştirmek için bir tavsiyeniz var mı açıkcası benin oynadığım FPS oyunlarına pek benzemiyor çünkü spray mantığı değişik ve oyun zor Oyunu daha 40 saat oynadım
ama çoğu mapi karakterlerin özelliklerini biliyorum ama çok kill alamıyorum kill alamamın sebebi pek adam göremiyorum gördüğümde ise %65 karşı taraf öldürüyor bu arada 3 arkadaş oynuyoruz ama üçümüzünde saati 40 dan az.

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
9 lira farkla deluxe aldım 70 saat oynadım şimdiden 1k olanların hepsi + deluxe operatörleri + mozzie ve goyo var bide 10k para var.
Deluxe candır :D
290 Levele hesap dayayıp 140Level smurf kasan bne o.O2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki aimimi geliştirmek için bir tavsiyeniz var mı açıkcası benin oynadığım FPS oyunlarına pek benzemiyor çünkü spray mantığı değişik ve oyun zor Oyunu daha 40 saat oynadım
ama çoğu mapi karakterlerin özelliklerini biliyorum ama çok kill alamıyorum kill alamamın sebebi pek adam göremiyorum gördüğümde ise %65 karşı taraf öldürüyor bu arada 3 arkadaş oynuyoruz ama üçümüzünde saati 40 dan az.
Oynayarak öğreniceksin bu oyun da öyle başka yerden aim kasayım dersen aimini yamultursun (Denedi) mapleri video izleyerek araştırarak yerleri öğrenirsin taktikleri video izleyerek öğren akılda kalır normal kendin birşeyler denersen kendini sınırlarsın derim adamların nereden geleceğini nasıl tepki vereceğini senin nasıl savunacağını veya saldıracağını ancak videolar izleyerek ve oynarak yapabilirsin sadece oynayarak map bilgisi olmadan info vermeden veya sana verseler bile bilmeden oynarsan sadece kendini kısıtlarsın.

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
290 Levele hesap dayayıp 140Level smurf kasan bne o.O2

Oynayarak öğreniceksin bu oyun da öyle başka yerden aim kasayım dersen aimini yamultursun (Denedi) mapleri video izleyerek araştırarak yerleri öğrenirsin taktikleri video izleyerek öğren akılda kalır normal kendin birşeyler denersen kendini sınırlarsın derim adamların nereden geleceğini nasıl tepki vereceğini senin nasıl savunacağını veya saldıracağını ancak videolar izleyerek ve oynarak yapabilirsin sadece oynayarak map bilgisi olmadan info vermeden veya sana verseler bile bilmeden oynarsan sadece kendini kısıtlarsın.
Çok teşekkürler.

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1200 Saat Ela oynamışım hala silahını yeterince kontrol edemiyorum silah recoillerini karakteri oynarak ustalaşırsın ancak.
Önerebileceğiniz bir kanal var mı? İzlerken 2 3 bir şey kapayım, X mapini oynarken yaptığı taktikleri öğreniyim gibi kısacası izlerken bir şey öğreneyim.

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Calipso , SoFastAim(R6) , Reembey bunlar Türk.
Thaqil , TheGodlyNoob , Macie Jay , Marley , KingGeorge (Bunu pek sevmiyorum ama fena değil) Bunlarda yabancı

Dip not : Kanalları bulanaca kadar canım çıktı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,652
Üyeler
167,692
Son üye
hattori hanzo
Top Bottom