Peki aimimi geliştirmek için bir tavsiyeniz var mı açıkcası benin oynadığım FPS oyunlarına pek benzemiyor çünkü spray mantığı değişik ve oyun zor Oyunu daha 40 saat oynadımOyun oynayarak gamepass'den al içinde vardır.
290 Levele hesap dayayıp 140Level smurf kasan bne9 lira farkla deluxe aldım 70 saat oynadım şimdiden 1k olanların hepsi + deluxe operatörleri + mozzie ve goyo var bide 10k para var.
Deluxe candır![]()
Oynayarak öğreniceksin bu oyun da öyle başka yerden aim kasayım dersen aimini yamultursun (Denedi) mapleri video izleyerek araştırarak yerleri öğrenirsin taktikleri video izleyerek öğren akılda kalır normal kendin birşeyler denersen kendini sınırlarsın derim adamların nereden geleceğini nasıl tepki vereceğini senin nasıl savunacağını veya saldıracağını ancak videolar izleyerek ve oynarak yapabilirsin sadece oynayarak map bilgisi olmadan info vermeden veya sana verseler bile bilmeden oynarsan sadece kendini kısıtlarsın.Peki aimimi geliştirmek için bir tavsiyeniz var mı açıkcası benin oynadığım FPS oyunlarına pek benzemiyor çünkü spray mantığı değişik ve oyun zor Oyunu daha 40 saat oynadım
ama çoğu mapi karakterlerin özelliklerini biliyorum ama çok kill alamıyorum kill alamamın sebebi pek adam göremiyorum gördüğümde ise %65 karşı taraf öldürüyor bu arada 3 arkadaş oynuyoruz ama üçümüzünde saati 40 dan az.
Çok teşekkürler.290 Levele hesap dayayıp 140Level smurf kasan bne
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oynayarak öğreniceksin bu oyun da öyle başka yerden aim kasayım dersen aimini yamultursun (Denedi) mapleri video izleyerek araştırarak yerleri öğrenirsin taktikleri video izleyerek öğren akılda kalır normal kendin birşeyler denersen kendini sınırlarsın derim adamların nereden geleceğini nasıl tepki vereceğini senin nasıl savunacağını veya saldıracağını ancak videolar izleyerek ve oynarak yapabilirsin sadece oynayarak map bilgisi olmadan info vermeden veya sana verseler bile bilmeden oynarsan sadece kendini kısıtlarsın.
1200 Saat Ela oynamışım hala silahını yeterince kontrol edemiyorum silah recoillerini karakteri oynarak ustalaşırsın ancak.Çok teşekkürler.
Önerebileceğiniz bir kanal var mı? İzlerken 2 3 bir şey kapayım, X mapini oynarken yaptığı taktikleri öğreniyim gibi kısacası izlerken bir şey öğreneyim.1200 Saat Ela oynamışım hala silahını yeterince kontrol edemiyorum silah recoillerini karakteri oynarak ustalaşırsın ancak.
Türk yabancı farkeder mi ?Önerebileceğiniz bir kanal var mı? İzlerken 2 3 bir şey kapayım, X mapini oynarken yaptığı taktikleri öğreniyim gibi kısacası izlerken bir şey öğreneyim.
Hayır fark etmez sadece izlerken bir şey kapayım tabi önerdiğiniz içinde en az 1 tane türk kanal olursa daha iyi olur.Türk yabancı farkeder mi ?