GT serisi bence 1030 hariç alınmaz bazı serileri kronik olarak sıkıntılı beta sürücüsü ile çalışıyor ve güncel oyunlarda, steam oyunlarında, epic games oyunlarında driver güncellemesi olmadan oyun oynatmıyor ondan dolayı bence ddr3 ün baba kartı olarak adlandırdığım r7 240 gayet iyi bir şekilde bütçe sınırında seni idare eder 4 - 5 kere alıp sattığım oldu sıkıntı yaşamadım ama çok fazla bir şey beklememek gerekiyor.R7 240 vs GT420 ikiside 2 GB 128 bit hangisi tercih edilir yardımcı olursanız sevinirim ?
Sadece işten çıkınca valorant oynamak için alıyorum yeterli olurum sanırımGT serisi bence 1030 hariç alınmaz bazı serileri kronik olarak sıkıntılı beta sürücüsü ile çalışıyor ve güncel oyunlarda, steam oyunlarında, epic games oyunlarında driver güncellemesi olmadan oyun oynatmıyor ondan dolayı bence ddr3 ün baba kartı olarak adlandırdığım r7 240 gayet iyi bir şekilde bütçe sınırında seni idare eder 4 - 5 kere alıp sattığım oldu sıkıntı yaşamadım ama çok fazla bir şey beklememek gerekiyor.