istediğin şey ne burdaGerçekten fazlası lazım değil. R7 2700 VE GTX1660Tİ var.
Sanırım ayda 24 lira lazım mining yapacakmış. O kart 26 mhz kazım yapabilir yani ayda 56 dolar yapıyor. Buda 486 Türk lirası yapıyor.istediğin şey ne burda
elektrik gibi şeyleri katsan bir de psu kalitesini malzemeye göre baya düşer bu kazancıSanırım ayda 24 lira lazım mining yapacakmış. O kart 26 mhz kazım yapabilir yani ayda 56 dolar yapıyor. Buda 486 Türk lirası yapıyor.
Kaynak : https://minerstat.com/hardware/nvidia-gtx-1660ti?lang=tr
Doğru ama bunu nasıl yaparım? sadece 24 liralık yapabilir miyim?Sanırım ayda 24 lira lazım mining yapacakmış. O kart 26 mhz kazım yapabilir yani ayda 56 dolar yapıyor. Buda 486 Türk lirası yapıyor.
Kaynak : https://minerstat.com/hardware/nvidia-gtx-1660ti?lang=tr
Güç kaynağın nedirGerçekten fazlası lazım değil. R7 2700 VE GTX1660Tİ var. Bununla Nasıl mining yaparım?
Niye daha çok kazanmak varken daha az kazanmak istiyosunDoğru ama bunu nasıl yaparım? sadece 24 liralık yapabilir miyim?
Doğru ama bunu nasıl yaparım? sadece 24 liralık yapabilir miyim?
ben de öyle düşünüyordum.ve ayda sadece 24 TL kazsın şekilde ayarlayamazsın bildiğim kadarıyla
Bununla uğraşmak istemiyorum. ve şehirden biraz uzağım elektrik ile ilgili sıkıntılarım oluyor. Hem de pc yi o kadar zorlamak ve günlük hayatta bu işe ayırmak istemiyorum.Niye daha çok kazanmak varken daha az kazanmak istiyosun
Günde 1-2 saat kazarsınben de öyle düşünüyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bununla uğraşmak istemiyorum. ve şehirden biraz uzağım elektrik ile ilgili sıkıntılarım oluyor. Hem de pc yi o kadar zorlamak ve günlük hayatta bu işe ayırmak istemiyorum.
O zaman ayda 1-2 gün kazım yap, az miktarda kazancı hemen hesabına almak İçin de kazım yaparken Binance Pool kullan yoksa aylarca beklersin parayı çekmek için, böyle alırsın ETH yi.ben de öyle düşünüyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bununla uğraşmak istemiyorum. ve şehirden biraz uzağım elektrik ile ilgili sıkıntılarım oluyor. Hem de pc yi o kadar zorlamak ve günlük hayatta bu işe ayırmak istemiyorum.
Ona uğraşılmaz ya, miningde açacaksın programı 2-3 gün elektrik kesilmediği sürece yüzüne bile bakmayacaksın bilgisayarın, ben öyle yapıyordum şahsen.Günde 1-2 saat kazarsın