Üretim olmayışı, miningciler vs. gibi gibi sorunlar yüzünden piyasa bu halde. Bu kartın edeceği sıfır fiyat bile 2000 tl yi geçmemeli normal şartlarda.
Üretim olmayışı, miningciler vs. gibi gibi sorunlar yüzünden piyasa bu halde. Bu kartın edeceği sıfır fiyat bile 2000 TL yi geçmemeli normal şartlarda.
Doğru diyorsun da sıfır fiyatına satacakmışsın gibi algıladım konudan saptım biraz. Ekran kartı 3500 dolaylarında dediğin gibi. Tüm parçaların 0 ayarlarına yakın (temiz) olduğunu düşünsek ortalam 7000-7500 lira civarı eder. 300-500 yukarısı da olabilir güncel piyasaya göre ama insafına kalmış
Senin kartın sonuçta sıfır değil ve o sıfır dediklerin sırf piyasada olmadığından dolayı öyle, 7.4k'ya 1650 Super sistem var ve sıfır. Yani gidip de bunu 9k satamazsın sonuçta. Monitörle birlikte satsan max 8.5k civarı.
Senin kartın sonuçta sıfır değil ve o sıfır dediklerin sırf piyasada olmadığından dolayı öyle, 7.4k'ya 1650 Super sistem var ve sıfır. Yani gidip de bunu 9k satamazsın sonuçta.
Senin kartın sonuçta sıfır değil ve o sıfır dediklerin sırf piyasada olmadığından dolayı öyle, 7.4k'ya 1650 Super sistem var ve sıfır. Yani gidip de bunu 9k satamazsın sonuçta. Monitörle birlikte satsan max 8.5k civarı.