Neler Yeni

Topladığım sistem nasıl olmuş ? (aldım)

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Yukarıya attım örneğini. Bence bu sistem için 6800 TL fazla. Ayrıca 2700x yerine 3600 kullanılabilirdi.
Tercih meselesi bende 2700x i seviyorum.

Ayrıca attığın sistemde herşeyden kisilarak ekran kartı yükseltilmiş. 3500x 1200 TL 2700x 1550 TL adamın attığı SSD ile senin SSD arasında 200 TL fark var. Yine aynı şekilde diğer parçalar arasında böyle fark var. Ben o fiyata 2070 alınmaz demedim. Diğer parçalardan kısarak alırsın. Adamın attığı aynı ozellijlere 2070 ekle bakalım 6800 olacak mi

sadometu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Sadık Dinçdemir
Tercih meselesi bende 2700x i seviyorum.

Ayrıca attığın sistemde herşeyden kisilarak ekran kartı yükseltilmiş. 3500x 1200 TL 2700x 1550 TL adamın attığı SSD ile senin SSD arasında 200 TL fark var. Yine aynı şekilde diğer parçalar arasında böyle fark var. Ben o fiyata 2070 alınmaz demedim. Diğer parçalardan kısarak alırsın. Adamın attığı aynı ozellijlere 2070 ekle bakalım 6800 olacak mi
reis bende bu eleştirileri sevmiyorum yanlış anlama :D kısmayalım ileriye dönük daha iyi bir sistem kurmaya calısalım 3-4 sene sonra bi ekran kartı ve yeni ram alırsan bu sistem hala ayakta olacak. olaya bu yönden bakalım. günü kurtarırsan daha cok zarar ediyorsun ileride :D

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
reis bende bu eleştirileri sevmiyorum yanlış anlama :D kısmayalım ileriye dönük daha iyi bir sistem kurmaya calısalım 3-4 sene sonra bi ekran kartı ve yeni ram alırsan bu sistem hala ayakta olacak. olaya bu yönden bakalım. günü kurtarırsan daha cok zarar ediyorsun ileride :D
Ben niye yanlış anliyim. Magma boss diğer bileşenleri kısarak ekran kartı yüksek olmalı diyen. 😳 Zaten 2060 tüm oyunları ultrada oynatıyor. 3 sene sonra 2080 al tak kullanmaya devam et. İşlemci iyi zaten.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Ben niye yanlış anliyim. Magma boss diğer bileşenleri kısarak ekran kartı yüksek olmalı diyen. 😳 Zaten 2060 tüm oyunları ultrada oynatıyor. 3 sene sonra 2080 al tak kullanmaya devam et. İşlemci iyi zaten.
Dostum yanlış anlaşılma olmasın. Sistem gayet güzel. İyi günlerde kullansın. Fakat ben biraz pahalı buldum. Ayrıca R5 3600ün oyun performansı 2700x e göre daha önde. Bu tercih veya sevip sevmeme meselesi değil. Ve 3600 kullandığımızda hem fiyattan kısıp hem de daha iyi bir oyun performansı sunan bir sistem almış oluyoruz. Yanlış anlaşılmasın 2700x i kötülemiyorum. Fakat dediğim gibi bana sorarsan bu fiyat bu bilgisayar için bir tık pahalı olmuş. İndirimlerle veya hazır sistemlerle daha ucuza bulunabilirdi diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Art Of Light
Instagram
_bilgehan_bilici_
Sistem çok güzel, güle güle kullan. Bence PSU'yu uygun bir zamanında değiştir.

sadometu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Sadık Dinçdemir
Dostum yanlış anlaşılma olmasın. Sistem gayet güzel. İyi günlerde kullansın. Fakat ben biraz pahalı buldum. Ayrıca R5 3600ün oyun performansı 2700x e göre daha önde. Bu tercih veya sevip sevmeme meselesi değil. Ve 3600 kullandığımızda hem fiyattan kısıp hem de daha iyi bir oyun performansı sunan bir sistem almış oluyoruz. Yanlış anlaşılmasın 2700x i kötülemiyorum. Fakat dediğim gibi bana sorarsan bu fiyat bu bilgisayar için bir tık pahalı olmuş. İndirimlerle veya hazır sistemlerle daha ucuza bulunabilirdi diye düşünüyorum.
2700x seçtiğim için pişman değilim.Oyunlarda 3500x daha iyi diye biliyorum hatta.Şöyle bir düşüncem var, yeni nesilden paramın yettiğini almaktı hedefim.Hazır sistemlerde ekran kartı daha iyi haklısın.Ama şurada bir noktaya değinmek istiyorum.Anakart,işlemci,psu ileriye dönük bir yatırım oldu.Ramler ve ekran kartı orta halli performans açısından.3 sene sonra ram ve ekran kartı değiştirdiğin zaman sistemin direk güncel olmuş oluyor.Yoksa nereye sistem yazıp atsak bu pahalı diyorlar bunu üstüne alınma.Yani kalıplaşmış fikir şu ekran kartın illa hayvan gibi olsun.
Tamam ama sanki diğer parçalar beleş mi :D

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Olmuşla ölmüşe çare yok.
Hayırlı olsun.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Gayet normal bir şey yazdım.
Ama sen Olmuş ile Ölmüş arasından hür iraden ile ölmüşü seçmişsin.
Başka bir şey demiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,042,311
Üyeler
165,330
Son üye