Neler Yeni

Topladığım sistem nasıl olmuş ? (aldım)

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir

sadometu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Sadık Dinçdemir
o sisteme o PSU olmamış dostum. Cooler Master,Corsair,Sharkoon,FSP gibi markalar varken
aynı fiyata daha performanslı bir güç kaynağı (watt değerini geçelim) var mı bro piyasada?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle 2070 süper demedim. 2070 li bir sistem toplanabilir. Fakat ne olursa olsun bu sistem için 6800 TL çok para.
aynen kardeşim çok para haklısın

aldıktan sonra niye soruyosunki
kardeş almadanda çok kez konu açtım.alınca da insan yine bir yorum eleştribekliyor.ne olmuş olmamış yada ileriye dönük güzel bir yatırım mı?
derdin nedir?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,097
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
o sisteme o PSU olmamış dostum. Cooler Master,Corsair,Sharkoon,FSP gibi markalar varken
High Power da kaliteli bir marka. 80+ Bronze sertifikası var, tamam bu çok önemli değil. Ancak (OVP / UVP / OCP / OPP / OTP / SCP) korumalarına sahip, bu fiyata çok iyi bir koruma sayısına sahip.
12V kanalından 56A verebiliyor ki bu değer de oldukça güçlü. (672W) Uzun yıllar teklemeden götürecektir.
İnternette tam bulamadım ancak yanlış hatırlamıyorsam Japon kapasitörleri kullanıyor.
Bir güç kaynağının kaliteli olması için başka ne gerekir ki :D

sadometu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Sadık Dinçdemir
High Power da kaliteli bir marka. 80+ Bronze sertifikası var, tamam bu çok önemli değil. Ancak (OVP / UVP / OCP / OPP / OTP / SCP) korumalarına sahip, bu fiyata çok iyi bir koruma sayısına sahip.
12V kanalından 56A verebiliyor ki bu değer de oldukça güçlü. (672W) Uzun yıllar teklemeden götürecektir.
İnternette tam bulamadım ancak yanlış hatırlamıyorsam Japon kapasitörleri kullanıyor.
Bir güç kaynağının kaliteli olması için başka ne gerekir ki :D
Kardeşim zaten sistemi kusursuz topladım demiyorum :D olumlu yorumun için teşekkür ederim.Kasa ve psu bilinmedik marka olsun ilerde değiştirilir.Ekran kartıda aynı şekilde.Ben biraz işlemci güncel olsun anakart sağlam olsun diye aldım.Diğerleri ilerde sistem yetersiz geldiğinde değiştrilecek haksız mııyım?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,097
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Kardeşim zaten sistemi kusursuz topladım demiyorum :D olumlu yorumun için teşekkür ederim.Kasa ve psu bilinmedik marka olsun ilerde değiştirilir.Ekran kartıda aynı şekilde.Ben biraz işlemci güncel olsun anakart sağlam olsun diye aldım.Diğerleri ilerde sistem yetersiz geldiğinde değiştrilecek haksız mııyım?
Merak etme bileşenlerin hepsi kaliteli, yetersiz gelme gibi bir durum olmaz :)

ventioNN

80+ Platinum
aynı fiyata daha performanslı bir güç kaynağı (watt değerini geçelim) var mı bro piyasada?

aynen kardeşim çok para haklısın

kardeş almadanda çok kez konu açtım.alınca da insan yine bir yorum eleştribekliyor.ne olmuş olmamış yada ileriye dönük güzel bir yatırım mı?
derdin nedir?
https://www.qp.com.tr/fsp-hyper-m85-650w-80-bronz-yari-moduler-guc-kaynagi ayrıca sistemin o kadar yüksek donanıma sahip değil. 550w 80+ sistemine yeter fazlasıyla. Spec Delta 550 80+ çeksen yeterdi.

sadometu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Sadık Dinçdemir
Merak etme bileşenlerin hepsi kaliteli, yetersiz gelme gibi bir durum olmaz :)
Yok şimdi pahalı diyenler var haklılar gücü olmayana veya kafasında başka sistem kurana göre.Benim paylaşma amacım ileriye dönük bir sistem yaabilmiş miyim?.Pahalı bulanlar gidip pc hocasının yeni çıkardığı sistem var 4.9 k idi :D onu alabilirler mesela.frekansın yaptıgı sistem ince hesapta 6.8k :D onuda alabilirler.

https://www.qp.com.tr/fsp-hyper-m85-650w-80-bronz-yari-moduler-guc-kaynagi ayrıca sistemin o kadar yüksek donanıma sahip değil. 550w 80+ sistemine yeter fazlasıyla. Spec Delta 550 80+ çeksen yeterdi.
rahat etsin makina :D ilerde işime yarar belki psu yorumun için teşekkür ederim.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Batuhan Divrik

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Batuhan Divrik

sadometu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Sadık Dinçdemir
İnternette hazır örnekleri var bakabilirsin.

Bileşenler aynı değil dostum. Genellikle 3500x veya 3600 kullanılıyor işlemci olarak.
tamam link at görelim merak ettim kasasını psu yu ramleri ssd yi işlemcisini

Top Bottom