Neler Yeni

R7 2700x orijinal mi çakma mı?

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Yorum gelmesini bekle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ali Eren DEDE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bekliyorum

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Bu tür ürünü yurt dışından gönderen sitelerde bu tarz durumlar ortaya çıkmaya başladı. Yalnızca ekran kartı için yapıyorlar sanıyordum, işlemciye de dadanmışlar. Gerçek olma olasılığı olduğunu sanmıyorum. Tıpkı Alibaba sitesinde çok ucuz fiyattan bir sürü ekran kartı listelenmesi fakat "Onaylı satıcılar" filtrelemesini yaptığınızda hepsinin ortadan kaybolması gibi bir durum olduğunu düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ali Eren DEDE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tür ürünü yurt dışından gönderen sitelerde bu tarz durumlar ortaya çıkmaya başladı. Yalnızca ekran kartı için yapıyorlar sanıyordum, işlemciye de dadanmışlar. Gerçek olma olasılığı olduğunu sanmıyorum. Tıpkı Alibaba sitesinde çok ucuz fiyattan bir sürü ekran kartı listelenmesi fakat "Onaylı satıcılar" filtrelemesini yaptığınızda hepsinin ortadan kaybolması gibi bir durum olduğunu düşünüyorum.
Saol

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

Shop911539083 Store

0.0% olumlu geribildirim

hmmmmmmmm

işlemci tipine de Intel Core yazmışlar.

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
Sizce orijinal mi bana hiç güven vermedi vergiyle bile bu kadar iner mi bilmiyorum
knkm bunlar dolandırıcı diğer ürünlerinden yorumlarına baktım sende bakabilirsin türklerde dahil herkesi kazıklamışlar yalan fake ürün stokta yok deyip aldığın paranın 8de 6sını iade edip o parayı gömüyorlar olay bu benim anladığım kadarıyla sen daha detaylı yorum okumak istersen buyur
yorumları oku

Ekler

• Screenshot_37.png
    Screenshot_37.png
    108.8 KB · Hit: 23
Top Bottom