Neler Yeni

R7 370 sürücü yükleyince siyah ekran

etopraks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ercan Toprak
Arkadaşar bilgisayarımda normal bir şekilde oyun oynuyordum (MTA San Andreas) bilgisayar birden kendini reslemeye başladı ve otomatik onarım başlatıldı dedi ve mavi ekran verdi. Başlangıç onarım yapıncada farklı bir hata alıyorum; " F:\Windows\System32\Logfiles\Srt\SrtTaril.txt " hatası alıyorum ama benım bilgisayarda F Diski yok C:(SSD) ve D:(Harddisk) var bazen açıyorum D 'den de aynı hatayı alıyorum harddisk sorunlu diye çıkarıyorum D diski olmadığı halde ondan hata alıyorum.Format atıyorum bilgisayara ekran kartına baglı hdmı ekranda yeşil çizgiler çıkıyor ve ekran kartımın driverini yükleyince baştaki hataları alıyorum tekrar hep kendini resliyor ve hata alıyorum.Tekrar format atıgımda bilgisayara aynı şekilde yeşil çizgiler ve dxdiaga baktıgımda işlemcinin ekran kartını kullanıyor ve aygıt yöneticisine girdiğimde ekran kartım (r7 370) sarı ünlem işareti alıyorum ve açıklamada "Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk veya eksik olabilir. (Kod 39) " gözüküyor.
Sorunum nedir ekran kartım yanmışmıdır ? Lütfen Yardımcı Olurmusunuz.

Bilgisayar Bileşenlerim;
İşlemci : AMD FX X6 6300
Anakart : Asus M5A78L-M LX3
Ekran Kartı : Asus R7 370 Strix Gaming 2GB GDDR5 256Bit
Ram : Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Savage DDR3 1600MHz
SSD : Kingston 120GB HyperX Savage
HDD : WD 3.5" 1TB Caviar Blue

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    94.1 KB · Hit: 193
  • 2.jpg
    2.jpg
    116.2 KB · Hit: 117
  • 3.jpg
    3.jpg
    189.7 KB · Hit: 114
  • 4.jpg
    4.jpg
    122.2 KB · Hit: 132
  • 5.jpg
    5.jpg
    101.1 KB · Hit: 120
  • 6.jpg
    6.jpg
    115.3 KB · Hit: 113

Peripella

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yusuf efe barut
Dostum buyuk ihtimal ekran kartinda sıkıntı var elinde varsa bir eski ekran karti takmayi dene f diski de eger takili bir flash ve ya onyuklemeli flash varsa cikart oyle dene hala sorun varsa farkli bir hdd den varsa ona win 7 win 8 win 10 kur dene vallaha cok yardimci olmak isterim ama pek anlayamadim sorun nerede oldugunu keske daha iyi edebilsem yardim:(

etopraks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ercan Toprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum buyuk ihtimal ekran kartinda sıkıntı var elinde varsa bir eski ekran karti takmayi dene f diski de eger takili bir flash ve ya onyuklemeli flash varsa cikart oyle dene hala sorun varsa farkli bir HDD den varsa ona win 7 win 8 win 10 kur dene vallaha cok yardimci olmak isterim ama pek anlayamadim sorun nerede oldugunu keske daha iyi edebilsem yardim:(

Elimde parça yok elimde pazartesi baktırıcam F usbye format atmıştım ondan heralde yinede çok teşşekür ederim.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
hocam çok geçmiş olsun.ilk kez böyle bir sorunla karşılaşan birini görüyorum

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
ekran kartı yanarsa görüntü hiç gelmez bir söküp varsa pc nin kendi girişinden dene veya pc ye format at yazılımları yükle tekrar ederse yüksek ihtimal ekran kartı sıkıntı

birde şöyle bir şey buldum kontrol et istersen

Behram

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Abdurrahman
Anakartı sıfırlarmısın?

Python

80+
Kendi yapabilirsiniz sadece dikkat etmen lazım ram programı indir bellek sorun var mi bi bak usb ihtiyaç var şöyle yap Windows en güncel sitesi indir driver en güncel indir driver mavi ekran gelebilir şanş var
RAM 'lerimi sıfırlıyım ?
nasıl bir yol izliyim ?

Son düzenleme:
  • Kızgın
Reaksiyonlar: B0ra
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,234
Üyeler
159,896