etopraks
80+
Dahası
Arkadaşar bilgisayarımda normal bir şekilde oyun oynuyordum (MTA San Andreas) bilgisayar birden kendini reslemeye başladı ve otomatik onarım başlatıldı dedi ve mavi ekran verdi. Başlangıç onarım yapıncada farklı bir hata alıyorum; " F:\Windows\System32\Logfiles\Srt\SrtTaril.txt " hatası alıyorum ama benım bilgisayarda F Diski yok CSSD) ve DHarddisk) var bazen açıyorum D 'den de aynı hatayı alıyorum harddisk sorunlu diye çıkarıyorum D diski olmadığı halde ondan hata alıyorum.Format atıyorum bilgisayara ekran kartına baglı hdmı ekranda yeşil çizgiler çıkıyor ve ekran kartımın driverini yükleyince baştaki hataları alıyorum tekrar hep kendini resliyor ve hata alıyorum.Tekrar format atıgımda bilgisayara aynı şekilde yeşil çizgiler ve dxdiaga baktıgımda işlemcinin ekran kartını kullanıyor ve aygıt yöneticisine girdiğimde ekran kartım (r7 370) sarı ünlem işareti alıyorum ve açıklamada "Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk veya eksik olabilir. (Kod 39) " gözüküyor.
Sorunum nedir ekran kartım yanmışmıdır ? Lütfen Yardımcı Olurmusunuz.
Bilgisayar Bileşenlerim;
İşlemci : AMD FX X6 6300
Anakart : Asus M5A78L-M LX3
Ekran Kartı : Asus R7 370 Strix Gaming 2GB GDDR5 256Bit
Ram : Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Savage DDR3 1600MHz
SSD : Kingston 120GB HyperX Savage
HDD : WD 3.5" 1TB Caviar Blue
Sorunum nedir ekran kartım yanmışmıdır ? Lütfen Yardımcı Olurmusunuz.
Bilgisayar Bileşenlerim;
İşlemci : AMD FX X6 6300
Anakart : Asus M5A78L-M LX3
Ekran Kartı : Asus R7 370 Strix Gaming 2GB GDDR5 256Bit
Ram : Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Savage DDR3 1600MHz
SSD : Kingston 120GB HyperX Savage
HDD : WD 3.5" 1TB Caviar Blue