1300 ₺ olmaz mı?Bir anakart öneriniz var mı hocam 1200tl ve altı
İyi hadi bakalım, B450M Pro4 olsun, ARGB girişi de var hem .Valla hocam bütçe o kadar artarsa kasa alamıcak arkadaş bence şu B450M Pro 4 iyi ya
Hocam o zaman Airhawk Duo yerine Aerocool Ore Saturn alıyoruz Anakart yerine B450M Pro 4 alıyoruz bu kasaya ATX mi daha iyi olur?İyi hadi bakalım, B450M Pro4 olsun, ARGB girişi de var hem .
Eğer ATX olsun dersen normal B450 Pro4'ü alabilirsiniz.
Hayır la, Airhawk Duo kalsın, hem ARGB girişi de var kontrol edersın ışıkları .Hocam o zaman Airhawk Duo yerine Aerocool Ore Saturn alıyoruz Anakart yerine B450M Pro 4 alıyoruz bu kasaya ATX mi daha iyi olur?
Valla yakalasın yakalamasın, bi' zahmet Airhawk Duo seçsin.Valla biraz bütçe artıcak ama umarım indirimlerle iyi bir bütçe yakalar arkadaş
Ya hocam anlamıyorum her gün saat 1.30da yatıcam diyorum şu video bitsin yatıcam diyorum sabah 6da ezan sesini duyuyorumHayır la, Airhawk Duo kalsın, hem ARGB girişi de var kontrol edersın ışıkları .
La hadi ben de yatayım, zaten uyku düzenim darma duman oldu .Ya hocam anlamıyorum her gün saat 1.30da yatıcam diyorum şu video bitsin yatıcam diyorum sabah 6da ezan sesini duyuyorum