Neler Yeni

R7 3700x RTX3090 da darboğaz yapar mı ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,949
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
RTX 3090'ı 1080p'de sadece r7 5800x3d 2k'da 5600x üstü 4k'da 10600k bile besler...

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Oyun tarzı işlemler için kullanılmayacak. daha çok analiz ve test programları, solid autocad gibi programlar için kullanılacak. r7 tercihimin sebebi f/p core thr karşılıyor, programda analizi cpu/gpu hangisinin üzerinden yapılacağını soruyor zaten. monitör kuvvetle muhtemel dandik olacak, 3090 tercih etmemin sebebi vram yüksek olduğu için analizleri çok daha kısa sürede tamamlayabilmesi
Cam cad programlarında sorun yaşamazsın hatta artar bile o özellikler.

Klslannxc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cem Arslan
yetmez 900 w cıvarı almanı tavsıye ederım
900 w yuksek gıbı gelebılır ama 750 w 800 w da sınıra gelecegı ıcın sıkıntı olur boyle yıne 100 w fılan bosta olması lazım bıde alıcagın guc kaynagına gore degısebılır verımlılık sevıyelerı var ama yıne onerım mınmum 850w
Mesaj otomatik birleştirildi:

bencede bende cad kullanıyorum 3050 t ile sıkıntı olmuyor

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
900 w yuksek gıbı gelebılır ama 750 w 800 w da sınıra gelecegı ıcın sıkıntı olur boyle yıne 100 w fılan bosta olması lazım bıde alıcagın guc kaynagına gore degısebılır verımlılık sevıyelerı var ama yıne onerım mınmum 850w
Mesaj otomatik birleştirildi:

bencede bende cad kullanıyorum 3050 t ile sıkıntı olmuyor
Hangi iş ile uğraşıyorsun hocam. Ben cnc operatörüyüm

Erda Yıldırım

80+ Gold
4K çözünürlüğün altında 3090'ı net olarak besleyebilen pek bir işlemci yok. 3080 Ti ve üzeri kartlar alıyorsanız 4K monitör en mantılklısı.
6900xt 1080pde be kadar darboğaz yapar m

shurik3n_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Can İLHAN
bende öyle düşünce ile çıktım yola fakat üniversiteden bir hocam için topluyorum, milyarlarca partikül sunuyor program. o yüzden bir çekindim açıkcası umarım 750 w işimi görür yoksa psu değiştirmem gerekecek Cooler master verimini göreceğimi umuyorum 750 ile. aurocad solid kullanılacak fakat bu rockyDEM dediğim program bildiğiniz toprağın geleceğini görebiliyor. örneğin şu şu şartlarda toprak 1 yıl sonra ne olur analizi yapıyorsunuz, 1 ay açık kalıyor pc 1 ay sonra 1 yılda nasıl sonuç alacağınızı net %99 doğrulukla gösterebiliyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,949
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Klslannxc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cem Arslan
bende öyle düşünce ile çıktım yola fakat üniversiteden bir hocam için topluyorum, milyarlarca partikül sunuyor program. o yüzden bir çekindim açıkcası umarım 750 w işimi görür yoksa psu değiştirmem gerekecek Cooler master verimini göreceğimi umuyorum 750 ile. aurocad solid kullanılacak fakat bu rockyDEM dediğim program bildiğiniz toprağın geleceğini görebiliyor. örneğin şu şu şartlarda toprak 1 yıl sonra ne olur analizi yapıyorsunuz, 1 ay açık kalıyor pc 1 ay sonra 1 yılda nasıl sonuç alacağınızı net %99 doğrulukla gösterebiliyor
1 ay acık bırakmayı dusunuyorsan kesınlıkle guc kaynagıı 750 w alma guc kaynagı ıcın butcenı soylersen onerebılırım

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Anladım hocam. Ama 750w düşük kalabilir bilgin olsun. Kartın modelini yazar mısın?

Top Bottom