dostum adam herkesin çok guzel sistem, gayet guzel sistem diyecegini bile bile yazmıs ve sormus bu bana mantıksız ve hava atmak içinmiş gibi gelıyordostum senin sorunun nedir adam bi uyumsuzluk ya da daha iyi olabilecek bir şey varsa diye sormuş olabilir bu tutumun çok yanlış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada sistem güzel hayırlı olsun brom.
çok teşekkür ederim anlatmak istediğim şey buydu sağol dostum.dostum senin sorunun nedir adam bi uyumsuzluk ya da daha iyi olabilecek bir şey varsa diye sormuş olabilir bu tutumun çok yanlış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada sistem güzel hayırlı olsun brom.
kardeşim sistemde sıkıntılı parçalar olabileceğini düşündüğüm için yazdım b450m s2h anakartının ryzen 7 3700x için iyi bir seçenek olmadığını söyleyen kişiler duyduğum için.dostum adam herkesin çok guzel sistem, gayet guzel sistem diyecegini bile bile yazmıs ve sormus bu bana mantıksız ve hava atmak içinmiş gibi gelıyor
yine de sen tatmin ol diye parçaları sildim sadece 3 parça var şuan.dostum adam herkesin çok guzel sistem, gayet guzel sistem diyecegini bile bile yazmıs ve sormus bu bana mantıksız ve hava atmak içinmiş gibi gelıyor
oyun tabii ki oynayacağım ama ileride kodlama içinde çok işeme yarıyacak.Fiyat ne kadar? Eğer render, kodlama gibi işler için değil sadece oyun için satın aldıysan işlemci fazla kaçmış.