Neler Yeni

R7 3700X & RX 5700 XT'li Sisteme yorum.

Emre Baş

80+ Gold
Gayet güzel sistem olmuş ramları çift kanal öneririm eğer değilse

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Fiyat ne kadar? Eğer render, kodlama gibi işler için değil sadece oyun için satın aldıysan işlemci fazla kaçmış.

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
dostum senin sorunun nedir adam bi uyumsuzluk ya da daha iyi olabilecek bir şey varsa diye sormuş olabilir bu tutumun çok yanlış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada sistem güzel hayırlı olsun brom.
dostum adam herkesin çok guzel sistem, gayet guzel sistem diyecegini bile bile yazmıs ve sormus bu bana mantıksız ve hava atmak içinmiş gibi gelıyor

taners

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ali zayer
dostum senin sorunun nedir adam bi uyumsuzluk ya da daha iyi olabilecek bir şey varsa diye sormuş olabilir bu tutumun çok yanlış.

bu arada sistem güzel hayırlı olsun brom.
çok teşekkür ederim anlatmak istediğim şey buydu sağol dostum.

dostum adam herkesin çok guzel sistem, gayet guzel sistem diyecegini bile bile yazmıs ve sormus bu bana mantıksız ve hava atmak içinmiş gibi gelıyor
kardeşim sistemde sıkıntılı parçalar olabileceğini düşündüğüm için yazdım b450m s2h anakartının ryzen 7 3700x için iyi bir seçenek olmadığını söyleyen kişiler duyduğum için.

yine de sen tatmin ol diye parçaları sildim sadece 3 parça var şuan.

Fiyat ne kadar? Eğer render, kodlama gibi işler için değil sadece oyun için satın aldıysan işlemci fazla kaçmış.
oyun tabii ki oynayacağım ama ileride kodlama içinde çok işeme yarıyacak.

Son düzenleme:
Top Bottom