MSI Bravo 15 A4DDR-243XTR modeline sahibim 8 ay oldu pekde zorlamadım ısırlar eskidende biraz yüksekti ama aklıma hiç kontrol etmek gelmemişti afterburner ile baktığımda 104 dereceyi gördüm. Normal olduğunu düşünmüyorum ancak problem ne olabilir?
Üst sınırı 105 dereceymiş ama bu kadar yaklaşmaması gerekiyor sanırım.104 ü görmemesi lazım bir hata var sanırım. 90/100 derece arasında bir değerde otomatik kapanıyor pc diye biliyorum.
7* ayda 104 derece normal mi yanitermal macun degistir. hava cıkısındaki bloklasmıs toz yıgınını al.
Hayal kırıklığına uğradım msi soğutma konusunda başarılı olduğu için almıştım hatta.Bakım zamanı gelmiş olabilir mi? Fan temizliği yapabilir ve termal macunu yenileyebilirsin. 90+ dereceler önemli, 100+ dereceler daha da önemlidir ki birçok laptop 100 derece civarında kendini kapatır.
Fanlarda vs bir sorun olmadığı sürece o değerleri göreceğini düşünmüyorum. Servisle görüşün garantiyi işletin hocam.Hayal kırıklığına uğradım msi soğutma konusunda başarılı olduğu için almıştım hatta.
degil. 6 ayda bir bunları yapmak gerekiyor. yetkili servisten macun degisimi ve tozların alınmasını iste.7* ayda 104 derece normal mi yani
Adam MSI Bravo 15'i ezberlemiş yaTam yükte fanlar kaç RPM’de dönüyor dragon centerden bakar msıınız en az 6000 rpm de dönmesi lazım. Ayrıca termal macununu yenileyin ve fan tozunu alın.