Senin açından bence iyi bile fiyat.İşlemci Tray ve Eylül 2024 e kadar garantisi var. Bu fiyata anlaştık biriyle, sizce doğru bir fiyattan mı satıyorum?
Bende normal mi yoksa altında mı emin olamadımNormal Bence Fiyat .
Hocam sahibinden de 4500 altında satan yok 5000 den başlıyor fiyatlar. Sorgulama ihtiyacı hissettim açıkçası.Senin açından bence iyi bile fiyat.
5k daha uygun gibiBende normal mi yoksa altında mı emin olamadım
Hocam sahibinden de 4500 altında satan yok 5000 den başlıyor fiyatlar. Sorgulama ihtiyacı hissettim açıkçası.
4000 olsa kötü diyeceğim, 5000 olsa iyi diyeceğim, 4500 olunca nerede olduğumu sorgular oldumOnların Çoğunda Kutu Ve Garanti Var Sende Kutusu Filan Yok Garantili Açıkça Bende Biraz Arada Kaldım .
Hadi ya ;/5k daha uygun gibi
Sıfırının 5500-5600 TL olduğu piyasa şartlarında sizin fiyat gayet iyi sahibindende 5000 falan aldırış etmeyin o fiyatlara satış olmaz.4000 olsa kötü diyeceğim, 5000 olsa iyi diyeceğim, 4500 olunca nerede olduğumu sorgular oldum
Hadi ya ;/
Dün akşam sattım hocam. 3 e 5 e bakmaya gerek yok.Sıfırının 5500-5600 TL olduğu piyasa şartlarında sizin fiyat gayet iyi sahibindende 5000 falan aldırış etmeyin o fiyatlara satış olmaz.
Kaça sattinDün akşam sattım hocam. 3 e 5 e bakmaya gerek yok.
Sıfırı 5600tl zaten 600tl daha koyup sıfır alırım5k daha uygun gibi
Kutusu yok bu yüzden normal fiyat kutu olsa 5k derdim.İşlemci Tray ve Eylül 2024 e kadar garantisi var. Bu fiyata anlaştık biriyle, sizce doğru bir fiyattan mı satıyorum?
onlar tray, bu arkadaşın sattığı hariç 5k olanlar kutulu oluyorSıfırı 5600tl zaten 600tl daha koyup sıfır alırım
4500Kaça sattin
Kutulu olup olmaması pek önemli değil, çünkü içinden soğutucu çıkmıyor.Kutusu yok bu yüzden normal fiyat kutu olsa 5k derdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
onlar tray, bu arkadaşın sattığı hariç 5k olanlar kutulu oluyor