Güzel ikililer sorun yaşayacağınızı sanmamNasıl bi ikili sizce
1080p ayarlarda darboğaz yaparmı hocam low ayarlar felanGüzel ikililer sorun yaşayacağınızı sanmam
Hocam sadece valorant lowda sıkıntı yaşadmıyım sizcehocam bu sistemde de low oynamazsın yahu.
5600X ve 3080'de 1080p yüksek ayarlarda çok az darboğaz oluyor, 3070'de baya olucaktır oyunundan oyununa değişmekle birlikte. 3070'in hakkı zaten ne 1080p ne de low ayarlar1080p ayarlarda darboğaz yaparmı hocam low ayarlar felan
Hiçbir şekilde sıkıntı yaratmaz ama 5800X3D almanız tahminimce baya FPS artışı yaşatır eğer o kadar takıntılıysanızHocam sadece valorant lowda sıkıntı yaşadmıyım sizce
Yani o ekran kartıyla neden low ayarlarda oynayasın ki...1080p ayarlarda darboğaz yaparmı hocam low ayarlar felan
Sadece valorant hocam darboğaz olurmuYani o ekran kartıyla neden low ayarlarda oynayasın ki...
5800x3d darboğaz yaparmı hocam?10 numara ama yanına bi 5800X3D takabilirseniz var ya tadından yenmez.
5600X ve 3080'de 1080p yüksek ayarlarda çok az darboğaz oluyor, 3070'de baya olucaktır oyunundan oyununa değişmekle birlikte. 3070'in hakkı zaten ne 1080p ne de low ayarlar
Hiçbir şekilde sıkıntı yaratmaz ama 5800X3D almanız tahminimce baya FPS artışı yaşatır eğer o kadar takıntılıysanız
Hee, sorun olmaz Valorant içinse.Sadece valorant hocam darboğaz olurmu
Çok sağolun hocamHee, sorun olmaz Valorant içinse.
ben valorantı görmedim. darboğaz yazdım hey Allah'ım. Alltah'tan sonradan düzelttim güme gidiyordukHee, sorun olmaz Valorant içinse.
Hocam işlemciyi dahadamı yükseltsem acaba valorant darboğaz yaparmı 1080p lowda korkuyorum yapar diyeben valorantı görmedim. darboğaz yazdım hey Allah'ım. Alltah'tan sonradan düzelttim güme gidiyorduk