R7 7800X3D Aldım Mantıklı mı ?

helxxx

80+
Reaksiyon skoru
48
Selamlar, Cs 2 için bu işlemciyi aldım fakat şu aralar hikayeli oyunlara daha çok sardım Cs oynayasım kaçtı tam Cs için işlemci almışken :D Bir çok kişi 9700X alsaydın demişti fakat 9700X ten kalır bi yanı yok gibi, benchmarklar da 7800x3d daha iyi gibi(Hikayeli oyunlarda). Fortnite çok sık oynayan biriyim ve fps im ordada baya artacak sanırım. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden. Ekstra olarak anakart, ram ve kule tipi soğutucuda önerebilir misiniz? Teşekkürler.

Güncel modelleri bilmiyorum ama bütçen rahatsa güzel bir X670E anakart, 32 GB 6000CL30 ram, soğutucu olarak da Phantom Spirit/Peerless Assassin 140 olabilir.

PC başına geçince bir bakarım modellere. O zamana kadar forumdakiler paylaşır anakart modelleri.

Hayırlı olsun şimdiden.

Selamlar, Cs 2 için bu işlemciyi aldım fakat şu aralar hikayeli oyunlara daha çok sardım Cs oynayasım kaçtı tam Cs için işlemci almışken :D Bir çok kişi 9700X alsaydın demişti fakat 9700X ten kalır bi yanı yok gibi, benchmarklar da 7800x3d daha iyi gibi(Hikayeli oyunlarda). Fortnite çok sık oynayan biriyim ve fps im ordada baya artacak sanırım. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden. Ekstra olarak anakart, ram ve kule tipi soğutucuda önerebilir misiniz? Teşekkürler.
Yav diyenler bişi bilmiyor iyi almışsın hayırlı olsun l3 bellek sağolsun fpslerin baya iyidir 9000 serisi 7000 serisinin watt ve sıcaklık olarak iyileştirilmiş versiyonları performans olarak çok ilerlemediler

''gibi'' değil zaten 7800x3D 9700x'den çok daha iyi bir işlemci oyun konusunda. Forumdakiler daha ucuza 9700x alıp o performans farkından feda etmenin mantıklı olduğunu savunuyor o yüzden öneriyorlar. Düzgün bir fiyata aldıysan 7800x3D şuan gayet mantıklı bir işlemci, FPSlerin fırlayacaktır hayırlı olsun.

Güncel modelleri bilmiyorum ama bütçen rahatsa güzel bir X670E anakart, 32 GB 6000CL30 ram, soğutucu olarak da Phantom Spirit/Peerless Assassin 140 olabilir.

PC başına geçince bir bakarım modellere. O zamana kadar forumdakiler paylaşır anakart modelleri.

Hayırlı olsun şimdiden.
Teşekkürler hocam, daha iyileri sizin olsun..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

''gibi'' değil zaten 7800x3D 9700x'den çok daha iyi bir işlemci oyun konusunda. Forumdakiler daha ucuza 9700x alıp o performans farkından feda etmenin mantıklı olduğunu savunuyor o yüzden öneriyorlar. Düzgün bir fiyata aldıysan 7800x3D şuan gayet mantıklı bir işlemci, FPSlerin fırlayacaktır hayırlı olsun.
Teşekkürler hocam, daha iyileri sizin olsun. Gaming gecesinden 13.300 e almıştım kutusuz olarak bugün gelecek elime işte. Anakart ram ve soğutucu almadım onları da alacağım inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@StrangerIX Hocam anakart 8.3k ya aourus elite buldum b650. Cl30 6000Mhz patriot viper 16 gb x2. Soğutucu olarak phantom spirit fakat şuan stokta görünmüyor.

Hiç kafanı bulandırma iyisini almışsın 7800x3d akar. bende almayı düşünüyorum
İnşallah daha iyisini alırsınız hocam. Bir çok kişi 1080p dışında gereksiz, diye bir yorum yapmıştı da kafam baya karıştı o yüzden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,483
Üyeler
185,110
Son üye
Chast
Geri