Neler Yeni

r9 270x bu devirde alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut Cengizhan inalkaç
agalar faratlık yapmayın yoksa bıyığınızı... şakası bir yana ekran kartım bozuldu bu devirde ekran kartları çok pahalı fakat r9 270x amdnin eski ve güçlü kartlarından oyun testlerine baktım gayet yeterli görünüyor letgoda 600 liraya falan buldum almalı mıyım yoksa 6 aydan fazla bekleyip ekran kartları fiyatları insin diye dua mı edim

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
agalar faratlık yapmayın yoksa bıyığınızı... şakası bir yana ekran kartım bozuldu bu devirde ekran kartları çok pahalı fakat r9 270x amdnin eski ve güçlü kartlarından oyun testlerine baktım gayet yeterli görünüyor letgoda 600 liraya falan buldum almalı mıyım yoksa 6 aydan fazla bekleyip ekran kartları fiyatları insin diye dua mı edim
Sizin için performansı yeterliyse idarelik alınabilir. Ama çoğu oyunu 720p en düşük ayarlarda oynarsınız büyük ihtimalle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut Cengizhan inalkaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin için performansı yeterliyse idarelik alınabilir. Ama çoğu oyunu 720p en düşük ayarlarda oynarsınız büyük ihtimalle.
testlerini izlemeni tavsiye ederim 1080 p de orta ayarlarda dahi oynatıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,207
İsim
Murat Orhan
1050 ve 1050ti nin tam ortası bir kart. Daha önce kullandım. Temizi alınıp bakımları düzenli yapılarak kullanılırsa çoğu oyunda beklentileri rahat karşılar.

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Güzel kart fiyatı 1k'dan aşşğıysa tabi bu kartlar eskidiği için güzelliği fiyatına göre değişiyor çok temizini bulabileceğini sanmam 600tlye iyisini bulduysan fiyatı gayet iyi bu devirde testleri vs herşeyi tam yapmadan alma dediğim gibi biraz eski kart ve voltajı çok yiyor ne olacağı belli olmaz iyice emin olup öyle al ucuza ürün alıcam diye çöp etme paranı

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,703
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
GTX 1050 civarlarında bir kart.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut Cengizhan inalkaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel kart fiyatı 1k'dan aşşğıysa tabi bu kartlar eskidiği için güzelliği fiyatına göre değişiyor çok temizini bulabileceğini sanmam 600tlye iyisini bulduysan fiyatı gayet iyi bu devirde testleri vs herşeyi tam yapmadan alma dediğim gibi biraz eski kart ve voltajı çok yiyor ne olacağı belli olmaz iyice emin olup öyle al ucuza ürün alıcam diye çöp etme paranı
lan tırnaksız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,239
Üyeler
169,551
Son üye
Mami2525
Top Bottom