cikarmayi deniyorum hocam degistircem sistemi ama soyle bir soru var aklimda elimdeki kart ile 5500xt arasinda abarti bir fark goremedim furmarkta benimki 60 fps alirken 5500xt 8gb modeli 76 fps falan aliyor karti degistirmeye deger mi altina iyi bir islemci ddr4 anakart falan ceksem guncel oyunlari oynatir miHocam sistem çok düşük kalır dediğim kartların hepsi darboğaz yapar tat alamazsın elinden çıkar hepsini derim ve fazla fiyatta bekleme ddr5 devrindeyiz
Bütçe nedir? 5500XT bakıyorsun.cikarmayi deniyorum hocam degistircem sistemi ama soyle bir soru var aklimda elimdeki kart ile 5500xt arasinda abarti bir fark goremedim furmarkta benimki 60 fps alirken 5500xt 8gb modeli 76 fps falan aliyor karti degistirmeye deger mi altina iyi bir islemci ddr4 anakart falan ceksem guncel oyunlari oynatir mi
hocam sadece anakart islemci bidef ram almam gerekir zaten elimde 700w psu varDdr4 te en az 3600 işlemci b450 anakart ram desen PSU desen minimum 6k yi gozden cikarman gerek
hocam bir butce yok karti satipta ustune para ekleyip 5500xt falan onerdiBütçe nedir? 5500XT bakıyorsun.
Rx 500 serisinden uzak dur hocam derim sana 2 3 k bütçeye 5600xt ve 5500xt bak yoksa GTX 1060!1070hocam bir butce yok karti satipta ustune para ekleyip 5500xt falan onerdi
1660 super veya ti ye falan çık bari.hocam bir butce yok karti satipta ustune para ekleyip 5500xt falan onerdi
yani elimdeki karttan 5500xt ye cikmak biraz sacma geldi veya 1060 a cikmak sacma geldi cunku benim karttan pekde fazla guclu degiller hemen hemen ayni oldugu icin henuz kart degistirmeyi dusunmuyorum ama 2k ya satilirsa ustune biraz para koyup duzgun birseyler alabilirim.1660 super veya ti ye falan çık bari.