hocam bütçe varsa en tepe modeller bunlar zaten kullanım amacına göre değişir tabi de bana çok üst seviye geldiGIGABYTE X870E AORUS Elite
Dostlar bu anakartı düşünüyorum.Gigabyte biosları bu platform için en iyisi diyorlar siz ne diyorsunuz.
MSI MPG X870E Edge TI
bu model de olabilir.
almışken x870 alayım dedim uzun ömürlü olsun ileride belli olmaz port kullanırım diye.Eğer fiyat performans başka önerin varsa açığım bu kadar para vermek zorunda değilim.hocam bütçe varsa en tepe modeller bunlar zaten kullanım amacına göre değişir tabi de bana çok üst seviye geldi
ikiside tepe modeller bütçeniz 15 bindi sanırımGIGABYTE X870E AORUS Elite
Dostlar bu anakartı düşünüyorum.Gigabyte biosları bu platform için en iyisi diyorlar siz ne diyorsunuz.
MSI MPG X870E Edge TI
bu model de olabilir.
bakabilirsin beyaz istersenalmışken x870 alayım dedim uzun ömürlü olsun ileride belli olmaz port kullanırım diye.Eğer fiyat performans başka önerin varsa açığım bu kadar para vermek zorunda değilim.
o civar evet gigabyte indirimli buldum ama msi biraz pahalı açıkçası tomahawk modeli de sorunluymuş forumda öyle gördüm.ikiside tepe modeller bütçeniz 15 bindi sanırım
hocam bence dolu bir b850de iş görür 870e gerek var mı bilemedimalmışken x870 alayım dedim uzun ömürlü olsun ileride belli olmaz port kullanırım diye.Eğer fiyat performans başka önerin varsa açığım bu kadar para vermek zorunda değilim.
bakabilirsin beyaz istersen
/